Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

 

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan. Neljättä kautta seuran organisaatiossa toimiva Ulanen on tehnyt valmennustiiminsä kanssa hyvää työtä, joten jatkokuvioista haluttiin sopia hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä.

Musan Salama on tällä hetkellä toisena Kakkosen B-lohkossa ja joukkueella on takana tappioton kesäkuu. Ryhmän tekeminen on ollut koko kauden ajan nousujohteista joukkueen odotetaankin jatkavan lohkon kärkipäässä myös loppukauden ajan.

- Olen todella tyytyväinen, että pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen seuran kanssa. Ajatus kahden vuoden jatkosta oli osapuolilla sama. Nyt tiedetään jo varhaisessa vaiheessa, että hommat jatkuvat myös tulevaisuudessa. MuSa on seurana nostanut profiiliaan vuosi vuodelta. On todella hienoa saada olla osa tämänlaista yhteisöä, Ulanen tiivistää tuntemuksiaan jatkosopimuksen solmimisen jälkeen. 

- Hyvissä ajoin tehty ja julkistettu jatkosopimus on tärkeä myös joukkueen rakentamisen kannalta. Pelaajien kannalta on erinomainen asia, että he tietävät, kuka joukkuetta valmentaa tulevalla kaudella. Keskustelimme seuran edustajien kanssa samalla myös tulevan kauden joukkueen rakentamisesta ja uskon, että lähiaikoina kuullaan uutisia myös pelaajarintamalta, jatkaa Ulanen.

Joukkueen muun valmennusryhmän osalta kuullaan uutisia myöhemmin. Kuluvalla kaudella Ulasen valmennustiimiin ovat kuuluneet Juha Luoma, Lauri Pirhonen (mv) sekä Michael Oliphant (fys).

- Koko edustusjoukkueen valmennustiimi on tehnyt erinomaista työtä. Joukkue on nyt neljättä kautta Kakkosen kärkikahinoissa ja on näin osoittanut, että arjen laadukas tekeminen kantaa hedelmää. Olemme olleet tyytyväisiä Ulasen johtaman tiimin työskentelyyn. Meillä oli alunperinkin ajatus pidemmästä projektista, joten nyt oli luontevaa tehdä suoraan kaksi kautta kattava sopimus, taustoittaa Musan Salaman toiminnanjohtaja Petteri Lahti tuoretta jatkosopimusta. 

Musan Salaman kausi Kakkosen B-lohkossa jatkuu pienen kesätauon jälkeen tulevana lauantaina. Vieraaksi Musan Wembleylle saapuu sarjajumboksi valahtanut HJS Akatemia Hämeenlinnasta.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää