Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille kolmas voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille kolmas voitto puolivälierissä

Porissa Erku-Areenalla pelattu kolmas puolivälieräottelu päättyi jälleen Pesäkarhujen voittoon, kun toisen kerran puolivälieräsarjassa Poriin saapunut Kempeleen Kiri kaatui karhujoukkueelle puhtaasti 2-0. 

Kahdessa aikaisemmassa ottelussa tukkoisesta sisäpelistä kärsinyt Kempele ei päässyt vieläkään tosissaan haastamaan Pesäkarhujen varmaräpyläisiä ulkopelaajia. Tällä kertaa pohjoisen joukkue sai lyötyä Porin kenttään kaksi juoksua, kun kotiutuksissa onnistui SANNI SYRJÄLÄN lisäksi REETTA TÖRMÄNEN. 

Pesäkarhuilta kirmasi etenijä kotiin kuitenkin 10 kertaa, mikä riitti mainiosti ottelun ja sarjan voittoon. Varmalyöntisten SUSANNA PUISTON ja EMILIA LINNAN lisäksi, etenijöitä kotiin oli saattelemassa NOORA MATIKKA, PINJA ARBELIUS sekä kotijoukkueen kakkospalkinnon napannut MARIA SUOMINEN. 

Jos ensimmäisessä jaksossa juoksuja nähtiin runsaasti, toisessa jaksossa juoksujuhlia ei vietetty. Pesäkarhut teki jakson alkuun kaikki juoksunsa, joista puolet tuli Linnan kakkospuolen kunnarilla, jolloin SUSANNE OJANIEMI eteni kotipesän suojiin. Heidän lisäkseen juoksuja pääsivät tuomaan myös Suominen, EMILIA ITÄVALO, KAISA-MAIJA ROSVALL sekä Puisto. 

Pesäkarhujen ykköspalkinnon saanut Linna sanoo tänään lyönnin osuneen mailaan hyvin ja vaikka ajolähtötilanteita Pesäkarhut ei saanut montaa, saatiin juoksuja kuitenkin tehtyä muista tilanteista. 

- HENNA JUKAN kanssa olemme takakentällä löytäneen hyvä yhteinen sävel ja tuntuu että pahoja palloja ei tule lainkaan, eli reagointi oikea ja on oikeaan aikaan oikeassa paikassa, Linna analysoi ulkopelaamistaan kakkoskopparina. 

Edellisessä ottelussa Pesäkarhut lähtivät ottamaan röyhkeitä etenemisiä ja tänäänkin Linna karkasi hyvän pelisilmän ansiosta kolmospesältä juoksun arvoisesti kotiin. 

- Kopparina sitä tietää, että kun ihan takarajan tuntumassa pudottaa ei ehkä odoteta, että siinä kohtaa karataan. Siinä voi tulla pieni häsellys ja nyt ainakin ehdin sillä, Linna naurahtaa. 

- Ulkopelissä saimme välillä haastettua tänään ihan hyvinkin mutta tilannetta ei saatu tehtyä ja sitä kautta kotiutusyritykset jäivät vähiin. Siinä on aika hankala peliä voittaa, Kempeleen ykköspalkittu TIIA VALTANEN toteaa. 

Kempeleen pelinjohtaja MIKA TAKALAHTI sanoo, että ensimmäisessä jaksossa joukkue sai pirteyttä pelaamiseen, mutta kolmostilanteiden määrä kertoo, ettei parannusta paljoa tapahtunut. Toisessa jaksossa Kempeleen pirteys lopahti eikä vierasjoukkue saanut ottelusta enää otetta. 

- Olen tyytyväinen, että pelaajat pystyivät valmistautumaan jokaiseen otteluun hyvin ja lähdöt otteluihin olivat hyviä, Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND analysoi puolivälieräsarjaa. 

Ensimmäisessä jaksossa Österlund näki, että Pesäkarhut olivat metrin myöhässä sekä kaarella että ulkona. Tauon jälkeen porilaisjoukkue sai tiukennettua otettaan ja vastustajalle ei annettu mitään ilmaiseksi. 

Koko ottelusarjaa pohtiessaan Österlund sanoo olevansa todella tyytyväinen pelaamiseen. Kempele sai Pesäkarhujen ulkokenttään tehtyä vain 16 takatilannetta, kun Pesäkarhut tekivät pelkästään tämän illan ottelussa 17. 

- Huomenna käydään läpi tätä sarjaa ja hieman tulevaa. Maanantai-tiistai akselilla otetaan jälleen mailaa käteen ja tehdään meidän omia juttuja, mitä emme ole tämän sarjan aikana ehtineet tehdä, Österlund suunnittelee. 

Tuleva vastustaja on Pesäkarhuille tuttu, oli kyseessä sitten Tampere tai Seinäjoki. Österlund toteaa, että taustajoukot ovat koko kauden ajan tehneet tilastoja ja dataa löytyy kenestä tahansa, joka Pesäkarhujen vastustajaksi määräytyy. 

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää
Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Pesäpallokausi 2020 on pääsemässä vahvasti vauhtiin kesäkuun toisella viikolla. Naisten Superpesiksessä otteluohjelmaan on merkitty ensimmäiset ottelut perjantaille 12. kesäkuuta.

Lue lisää
Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa.

Lue lisää