Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

 

Toinen finaalisarjan ottelu venyi niin ikään kotiutuslyöntikilpailuihin. Jännittävän ottelun lopussa Kirittäret kuitenkin veti pidemmän korren ja nappasi toisen otteluvoiton Pesäkarhuilta.

Räjähtävän lähdön edelliseen otteluun ottanut Pesäkarhut aloitti tämänpäiväisen ottelun rauhallisemmalla energialla. Kotikentällään pelannut Kirittäretkään ei lähtenyt erityisen sähäkkään hyökkäykseen.

Vaikka molempien ulkopeli tuntui toimivan lähes moitteettomasti, ei Pesäkarhut tahtonut saada sisäpeliään rullaamaan ensimmäisellä jaksolla lainkaan. Ensimmäinen juoksu syntyi vierasjoukkueelle harhaheiton turvin ja 1-2 johtoon Pesäkarhut siirtyi, kun SUSANNA PUISTO kotiutti EMILIA LINNAN.

Hetken johtoasema ei kuitenkaan riittänyt pitämään hurmosta yllä, kun Kirittärien SIRI ESKOLA onnistui kotiutuksissa neljästi, ratkaisten ensimmäisen jakson kotijoukkueen hyväksi.

Toinen jakso eteni aina kolmanteen vuoropariin asti juoksuttomana, kunnes Pesäkarhujen lyöjäjokeri jälleen onnistui ja voitti jakson joukkueelleen, hienosti ottelussa suoriutuneen EMILIA ITÄVALON ampaistessa kotipesään. Pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND haastoi paloksi tuomitun juoksun ja videotarkistuksen jälkeen tuomio muutettiin Pesäkarhujen hyväksi 0-1.

Supervuoroparissa Pesäkarhut onnistuu tasoittamaan, kun nihkeästi kentälle päästetyt HENNA JUKA ja MILLA LINDSTRÖM tuovat juoksut kotipesään. Kotiutuslyöntikisassa Kirittärien heittokäsi on kuitenkin aavistuksen terävämpi ja otteluvoitto jää Jyväskylälle.

Pesäkarhujen ykköspalkittu Itävalo harmittelee, että ensimmäinen jakso oli porilaisilta hieman nihkeää pelaamista, mutta onneksi toisella jaksolla peli lähti pyörimään.

- Tilannetta olisi voitu tehdä enemmänkin. Ulkona tuli hieman virheitä, eikä pelattu omalla tasolla. Silti meni näin tiukaksi, niin hyvät fiilikset lähteä huomiseen, Itävalo kertoo.

Sekä Itävalo että pelinjohtaja Österlund toteavat, että finaalisarjan tämänhetkinen tilanne ei muuta joukkueen suhtautumista huomiseen otteluun: kolme voittoa pitää ottaa, jokainen peli on uusi peli ja jokainen jakso on uusi jakso.

- Muutenkin pitää kolme kertaa tässä sarjassa voittaa, Itävalo summaa.

Kirittärien ykköspalkinnon pokannut EMMA KÖRKKÖ toteaa Jyväskylän saaneen enemmän sisäpeliään enemmän auki keskiviikon otteluun verrattuna. Hän harmittelee, että omien virheiden takia Pesäkarhut saivat napattua kotijoukkueelta räpylästä juoksuja.

- Jaksopeli oli ihan jännittävää, Körkkö naurahtaa.

Sekä Österlund että Kirittärien NALLE VILJANEN toteaa joukkueiden erojen olevan pieniä. Myös Kirittäret lähtee huomiseen vierasotteluun sillä mentaliteetilla, että liian pitkälle ei saa miettiä, sillä vastustaja on osoittanut että osaa pelata.

- Tappio tietenkin kirpaisee, mutta liian paljon se ei saa kirpaista. Tässä on aika vähän tunteja siihen, että seuraavaksi pelataan. Pyritään voittamaan huominen peli ja katsotaan sen jälkeen, missä ollaan, Österlund toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää
Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Pesäpallokausi 2020 on pääsemässä vahvasti vauhtiin kesäkuun toisella viikolla. Naisten Superpesiksessä otteluohjelmaan on merkitty ensimmäiset ottelut perjantaille 12. kesäkuuta.

Lue lisää
Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa.

Lue lisää