Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhuille voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa. Kannustavan kotiyleisön edessä porilaisjoukkue katkaisi Kirittärien voittoputken suoraan kahdessa jaksossa ja siirsi ottelusarjan ratkaisua viikolla.

Pesäkarhut lähti otteluun heti hyvällä peli-ilmeellä. PINJA ARBELIUS avaa ottelun pistetilin upealla läpilyönnillään siirtäen sekä MILLA LINDSTRÖMIN ja NOORA MATIKAN kotipesän suojiin. Vaikka SIRI ESKOLA onnistuu kotiuttamaan VENLA KARTTUSEN, ei se riitä pysäyttämään Pesäkarhujen hurmosta.

Pesäkarhujen ulkopelikoneisto toimii jälleen upeasti ja SUSANNE OJANIEMEN tärkeän toisen vuoron kopin lisäksi joukkueelta nähtiin läpi kentän hienoja suorituksia. Myös tukossa ollut sisäpeli aukeaa illan ottelussa ja Pesäkarhut voittaa ensimmäisen jakson 5-1.

Toisen jakson aloittavalla vuorolla Kirittärien CAMILLA KIRSILÄ lyö 1-0 tilanteessa lähes kunnarin arvoisen lyönnin, mutta Pesäkarhujen ulkokenttä venyy erinomaiseen suoritukseen. Kirsilä palaa kolmospesälle kolmosvahti EVELIINA TUOMISEN napatessa pallon tiukasti räpylään. Tilanteessa Pesäkarhujen lukkari Matikka intoutuu tuulettamaan suoritusta hieman liikaa ja hänelle napsahtaa keltainen kortti epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Jakson aikana joukkueidensa kaikki lyödyt juoksut hoitaa jokerit SUSANNA PUISTO ja Eskola. 3-1 tilanteessa Kirittäret onnistuu tasoittamaan juoksut 3-3, mutta johtoon Pesäkarhut ei vierailijoita enää päästä, kun etukentän tehonainen KAISA-MAIJA ROSVALL tulee väliin. Toinen jakso päättyy tasapeliin ja siten Pesäkarhut voittaa ottelun 1-0 jaksovoitoin.

Ykköspalkinnon kotijoukkueelta saanut Lindström toteaa, että ottelusarjassa henkilökohtaiset suoritukset ovat olleet nousujohteisia. Edellisestä ottelusta joukkue mietti mitä voidaan parantaa ja tähän päivään Pesäkarhut löysivätkin aivan uuden vireen, joka jatkui koko ottelun ajan.

- Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonloppuna, Lindström iloitsee.

Kirittärien ykköspalkinnon nappasi niin ikään jokerin paikalla pelaava Kirsilä, joka harmittelee, ettei nähnyt kolmoselle lentävää palloa, joka katkaisi etenijän kunnarihaaveet.

- Pienestä jäi kiinni. Pori oli tänään tuon verran parempi, Kirsilä toteaa.

Pelinjohtaja NALLE VILJANEN myöntää myös Porin olleen parempi ja että tänään Kirittärien lyönti ei osunut keskelle keppiä. Sisäpeliongelmista aiemmissa otteluissa kärsineen Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND on tyytyväinen, että nyt vapaat lyönnit alkoivat tippumaan kenttään.

- Vaikka olemme juoksuja lyöneetkin, niin ne ovat olleet kovan työn takana. Pinjalta tänään pirun hieno avauslyönti, myös Puisto ja Lindström onnistuivat hyvin. Se antaa happea pelaamiselle, Österlund kehuu.

Pelinjohtaja toteaa Pesäkarhujen lähteneen heti ensimmäisestä ottelusta laittamaan kaikki peliin, mutta tänään siirryttiin sanoista tekoihin. Päättyneen ottelun jälkeen joukkue palauttelee ja huilaa hetken jonka jälkeen ensi viikonloppuna jatketaan finaalisarjaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut vastaan Jussittaret Superpesisottelu Erku-Areenalla tarjosi laadukasta pesisviihdettä aurinkoiseen perjantai-iltaan.

Lue lisää
Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina 10.7. Pesäkarhut kohtaa kotikentällään Erku-Areenalla Seinäjoen Maila-Jussit. Ottelu on porilaisten kolmas pohjoisen lohkon joukkueita vastaan.

Lue lisää
Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Keskiviikko-illan superpesisottelu Mynämäella päättyi porilaisten voittoon, kun Pesäkarhut löivät taululle ottelun aikana 3-14 yhteislukemat.

Lue lisää
Pesäkarhuille makea voitto

Pesäkarhuille makea voitto

Sunnuntai-illan odotettu huippuottelu Lapualla venyi aina kotiutusjuoksukilpailuun saakka. Tasainen jännitysnäytelmä päättyi Pesäkarhujen voitonjuhlaan, kun kapteeni Susanna Puisto kotiutti etenjäparinsa Henna Jukan kotipesään.

Lue lisää
Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Pesäkarhujen ensimmäinen ottelu muita kuin oman lohkon joukkueita vastaan päättyi tälläkin kertaa voittoon, tosin kotijoukkue ei päässyt illan ottelussa aivan niin helpolla pohjoisen kilpasiskojensa laittaessa kapuloita rattaisiin.

Lue lisää
Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Heinäkuun ensimmäisessä ottelussa Pesäkarhut kohtaa ensimmäistä kertaa oman runkosarjalohkonsa ulkopuolisen joukkueen, kun Kempeleen Kiri matkaa pohjoisesta haastamaan porilaiset Erku-Areenalla.

Lue lisää