Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Mynämäen Vesa – Pesäkarhut 0-2 (3-7, 0-7)
Pesäkarhujen palkitut Emilia Linna (I), Susanne Ojaniemi (II)

Keskiviikko-illan superpesisottelu Mynämäella päättyi porilaisten voittoon, kun Pesäkarhut löivät taululle ottelun aikana 3-14 yhteislukemat. Vaiherikkaassa ottelussa tunteet kuumenivat useaan otteeseen ja keltaisen kortin nappasivat sekä Pesäkarhujen 2. pelinjohtaja Seppo Arbelius, että lukkari Minttu Vettenranta.

Ottelussa ensimmäisen juoksun sai kunnian lyödä kotijoukkueen Fanni Elo, kotiuttaessaan b kolmospesältä. Pesäkarhujen pari ensimmäistä juoksua tulivat vapaataipaleen turvin, jonka jälkeen Emilia Linna löi Susanne Ojaniemen kotipesään. 

Jakson aikana Mynämäki pääsi kotiuttamaan etenijän vielä kahdesti, kun jokeripaidassa pelaava Minttu Mäkinen pääsi sivaltamaan Pesäkarhujen ulkokentän ohi. Mynämäen sisäpeli ei kuitenkaan vetänyt vertoja Pesäkarhuille, sillä kotiutuksissa onnistui Linnan lisäksi niin Susanna Puisto kuin Ojaniemikin ja tauolle mentiin lukemissa 3-7.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund arvosteli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kovin sanoin ottelun tuomaritoimintaa, eikä täysin suotta. Molempien jaksojen aikana pelin kulkua sekoittivat tuomareiden erikoiset tuomiot ja tunteet kuumenivat useaan otteeseen. 

Hyvää peli-ilmettä väläytellyt Vesattaret ei toisessa jaksossa päässyt sisäpelissä vauhtiin, mutta onnistui pitämään Pesäkarhut 0-1 tilanteessa aina neljännelle vuoroparille asti. Viimeisessä sisävuorossaan Pesäkarhut iskivöt kuitenkin vaihteen päälle ja kotiuttivat etenenijän peräti kuusi kertaa. 

- Oltiin päätetty, että lyödään tänään paljon kovia ja toteutettiin tätä suunnitelmaa hyvin. Viimeksi teemana oli nokkakumuran lyöminen ja tänään ajatuksena oli lyödä reunoille painetta, pelinjohtaja Österlund analysoi ottelua ja jatkaa, - Toisella jaksolla ei päässyt ihan toteuttamaan päivän teemoja, mutta olen ihan tyytyväinen kolmeen pisteeseen.

Mynämäen Vesattarien pelinjohtaja Petri Hännikäinen totesi, että joukkue lähti perusasiat mielessään illan otteluun. Vesattaret lähtivät virkistämään peli-ilmettään ja keskittymistään ja onnistuivatkin pitämään hyvän vauhdin yllä koko ottelun ajan. 

- Pidettiin toisella jaksolla Poria ahtaalla ja meille tarjottiin kuskin paikkaakin, mutta vielä ei oltu valmiita ottamaan sitä, Hänninen myönsi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää