Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Mynämäen Vesa – Pesäkarhut 0-2 (3-7, 0-7)
Pesäkarhujen palkitut Emilia Linna (I), Susanne Ojaniemi (II)

Keskiviikko-illan superpesisottelu Mynämäella päättyi porilaisten voittoon, kun Pesäkarhut löivät taululle ottelun aikana 3-14 yhteislukemat. Vaiherikkaassa ottelussa tunteet kuumenivat useaan otteeseen ja keltaisen kortin nappasivat sekä Pesäkarhujen 2. pelinjohtaja Seppo Arbelius, että lukkari Minttu Vettenranta.

Ottelussa ensimmäisen juoksun sai kunnian lyödä kotijoukkueen Fanni Elo, kotiuttaessaan b kolmospesältä. Pesäkarhujen pari ensimmäistä juoksua tulivat vapaataipaleen turvin, jonka jälkeen Emilia Linna löi Susanne Ojaniemen kotipesään. 

Jakson aikana Mynämäki pääsi kotiuttamaan etenijän vielä kahdesti, kun jokeripaidassa pelaava Minttu Mäkinen pääsi sivaltamaan Pesäkarhujen ulkokentän ohi. Mynämäen sisäpeli ei kuitenkaan vetänyt vertoja Pesäkarhuille, sillä kotiutuksissa onnistui Linnan lisäksi niin Susanna Puisto kuin Ojaniemikin ja tauolle mentiin lukemissa 3-7.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund arvosteli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kovin sanoin ottelun tuomaritoimintaa, eikä täysin suotta. Molempien jaksojen aikana pelin kulkua sekoittivat tuomareiden erikoiset tuomiot ja tunteet kuumenivat useaan otteeseen. 

Hyvää peli-ilmettä väläytellyt Vesattaret ei toisessa jaksossa päässyt sisäpelissä vauhtiin, mutta onnistui pitämään Pesäkarhut 0-1 tilanteessa aina neljännelle vuoroparille asti. Viimeisessä sisävuorossaan Pesäkarhut iskivöt kuitenkin vaihteen päälle ja kotiuttivat etenenijän peräti kuusi kertaa. 

- Oltiin päätetty, että lyödään tänään paljon kovia ja toteutettiin tätä suunnitelmaa hyvin. Viimeksi teemana oli nokkakumuran lyöminen ja tänään ajatuksena oli lyödä reunoille painetta, pelinjohtaja Österlund analysoi ottelua ja jatkaa, - Toisella jaksolla ei päässyt ihan toteuttamaan päivän teemoja, mutta olen ihan tyytyväinen kolmeen pisteeseen.

Mynämäen Vesattarien pelinjohtaja Petri Hännikäinen totesi, että joukkue lähti perusasiat mielessään illan otteluun. Vesattaret lähtivät virkistämään peli-ilmettään ja keskittymistään ja onnistuivatkin pitämään hyvän vauhdin yllä koko ottelun ajan. 

- Pidettiin toisella jaksolla Poria ahtaalla ja meille tarjottiin kuskin paikkaakin, mutta vielä ei oltu valmiita ottamaan sitä, Hänninen myönsi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää