Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Mynämäen Vesa – Pesäkarhut 0-2 (3-7, 0-7)
Pesäkarhujen palkitut Emilia Linna (I), Susanne Ojaniemi (II)

Keskiviikko-illan superpesisottelu Mynämäella päättyi porilaisten voittoon, kun Pesäkarhut löivät taululle ottelun aikana 3-14 yhteislukemat. Vaiherikkaassa ottelussa tunteet kuumenivat useaan otteeseen ja keltaisen kortin nappasivat sekä Pesäkarhujen 2. pelinjohtaja Seppo Arbelius, että lukkari Minttu Vettenranta.

Ottelussa ensimmäisen juoksun sai kunnian lyödä kotijoukkueen Fanni Elo, kotiuttaessaan b kolmospesältä. Pesäkarhujen pari ensimmäistä juoksua tulivat vapaataipaleen turvin, jonka jälkeen Emilia Linna löi Susanne Ojaniemen kotipesään. 

Jakson aikana Mynämäki pääsi kotiuttamaan etenijän vielä kahdesti, kun jokeripaidassa pelaava Minttu Mäkinen pääsi sivaltamaan Pesäkarhujen ulkokentän ohi. Mynämäen sisäpeli ei kuitenkaan vetänyt vertoja Pesäkarhuille, sillä kotiutuksissa onnistui Linnan lisäksi niin Susanna Puisto kuin Ojaniemikin ja tauolle mentiin lukemissa 3-7.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund arvosteli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kovin sanoin ottelun tuomaritoimintaa, eikä täysin suotta. Molempien jaksojen aikana pelin kulkua sekoittivat tuomareiden erikoiset tuomiot ja tunteet kuumenivat useaan otteeseen. 

Hyvää peli-ilmettä väläytellyt Vesattaret ei toisessa jaksossa päässyt sisäpelissä vauhtiin, mutta onnistui pitämään Pesäkarhut 0-1 tilanteessa aina neljännelle vuoroparille asti. Viimeisessä sisävuorossaan Pesäkarhut iskivöt kuitenkin vaihteen päälle ja kotiuttivat etenenijän peräti kuusi kertaa. 

- Oltiin päätetty, että lyödään tänään paljon kovia ja toteutettiin tätä suunnitelmaa hyvin. Viimeksi teemana oli nokkakumuran lyöminen ja tänään ajatuksena oli lyödä reunoille painetta, pelinjohtaja Österlund analysoi ottelua ja jatkaa, - Toisella jaksolla ei päässyt ihan toteuttamaan päivän teemoja, mutta olen ihan tyytyväinen kolmeen pisteeseen.

Mynämäen Vesattarien pelinjohtaja Petri Hännikäinen totesi, että joukkue lähti perusasiat mielessään illan otteluun. Vesattaret lähtivät virkistämään peli-ilmettään ja keskittymistään ja onnistuivatkin pitämään hyvän vauhdin yllä koko ottelun ajan. 

- Pidettiin toisella jaksolla Poria ahtaalla ja meille tarjottiin kuskin paikkaakin, mutta vielä ei oltu valmiita ottamaan sitä, Hänninen myönsi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPorissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää
Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesäkarhut kohtasi perjantai-illan ottelussa viimeviikkoisen lappeenrantalaisen vastustajansa Pesä Ysit, tällä kertaa sateisella kotikentällään, Erku-Areenalla. Ottelu päättyi odotetusti ennakkosuosikki Pesäkarhujen voittoon.

Lue lisää
Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina Pesäkarhujen vieraaksi matkustaa Lappeenrannasta Pesä Ysit, joka otti keskiviikon ottelussaan Mynämäkeä vastaan kauden avausvoittonsa.

Lue lisää
Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Pesäkarhut päätti kolmen ottelun vieraspeliputkensa Pihkalan kentällä Hyvinkäällä. Ottelu oli jatkoa kahdelle voitokkaalle vierasottelulle, ja porilaiset pääsivät lähtemään myös Hyvinkäältä kotimatkalle täysi pistepotti matkassaan.

Lue lisää
Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhut nappasi pisteet Poriin selvin lukemin kauden kolmannessa Satakunnan paikallisderbyssä.

Lue lisää
Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Porilaisjoukkue saneli Lappeenrannan Vanhiksella pelatun ottelun tahdin ja pelasi pisteet taskuunsa varmoin elkein. Kotijoukkue onnistui rakentamaan vain 11:sta kolmostilannetta Pesäkarhujen 37:ää vastaa.

Lue lisää