Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina 10.7. Pesäkarhut kohtaa kotikentällään Erku-Areenalla Seinäjoen Maila-Jussit. Ottelu on porilaisten kolmas pohjoisen lohkon joukkueita vastaan. Kaksi aiempaa ottelua Kempeleen Kiriä sekä Lapuan Virkiää vastaan päättyivät tiukkojen taisteluiden päätteeksi Pesäkarhujen hyväksi. Nyt on seinäjokisten vuoro haastaa toistaiseksi voittamaton porilaisjoukkue. Jatkaako Pesäkarhut koko alkukauden kestänyttä voittoputkeaan, vai löytyykö ensimmäistä otteluaan lukuun ottamatta voitokkaina säilyneiltä Maila-Jusseilta ässä hihasta?

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund odottaa perjantain vastustajan laittavan kampoihin.

– Varmasti on tulossa tiukka ottelu. Seinäjoki pelaa todella ennakkoluulottomasti ja myös hieman röyhkeästi. Heidän pelissään tapahtuu paljon mielenkiintoisia asioita ja siksi pelistä voi tulla meille haastava, Österlund kertoo, – Sisäpeli on vielä ollut heille hankalaa, vaikka joukkueesta löytyy kyllä materiaalia tilanteiden ja juoksujen tekemiseen. Alkukaudesta sisäpeli on kuitenkin monilla muillakin joukkueilla sellaista.

Pesäkarhujen Eveliina Tuominen ei puolestaan tiedä varmaksi, mitä vastustajalta voi odottaa. Alkukauden vahvasti pelannut kolmosvahti luonnehtii Maila-Jussien peliä hieman ailahtelevaiseksi, mutta myöntää, että vastustajalla on tällä kaudella ollut myös hetkiä, jolloin peli on kulkenut erittäin hyvin.

Ottelu Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan on kauden kolmas ottelu oman lohkon ulkopuolista joukkuetta vastaan ja asetelmat ovat jännittävät. Ensimmäinen vastaavanlainen ottelu Kempeleen Kiriä vastaan piti yleisön jännityksessä loppumetreille asti. Pesäkarhujen ei kuitenkaan ole tarkoitus antaa edellisen kotiottelun hetkellisten haasteiden toistua.

– Valmistauduimme kauden neljään ensimmäiseen otteluun todella hyvin, ja sen vuoksi ottelut saattoivat vaikuttaa meille helpoilta. Kempelettä vastaan valmistautumisemme jäi kuitenkin vajaaksi, Österlund avaa.

– KeKiä vastaan pelatun pelin jälkeen tuli pieni herätys. Tulevissa otteluissa olemme tarkempia, painottaa myös Tuominen.

Perjantaina yleisö voi siis odottaa näkevänsä hyvin valmistautuneen porilaisjoukkueen. Perjantai on Pesäkarhuille myös viimeinen ottelu noin viikon kestäneessä vauhdikkaassa neljän ottelun putkessa. Seinäjokea vastaan pelattuaan joukkueen on aika hengähtää hetki ja suunnata sitten kahdeksi viikoksi vieraspelimatkoille ennen seuraavaa kotiottelua.

– Emme ole vielä keskittyneet tuleviin vieraspelimatkoihin ollenkaan. Lähdimme tähän kuluneeseen viikkoon sillä ajatuksella, että pelaamme tiukat neljä peliä viikkoon ja sen jälkeen pääsemme huilaamaan, Österlund jakaa joukkueen tuntoja.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää