Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Porin Mattila hakee vauhtia KoPosta

 
Mattila hakee vauhtia KoPosta


FBT Porin Salibandyliigamiehistöön lukeutuva Ville Mattila siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella paikallisseura Koivulan Potkuun. Työkomennusten vuoksi kesällä huonosti harjoituksiin päässyt Mattila pyritään sopeuttamaan liigavauhtiin edelliskauden päätteeksi 2.divisioonaan nousseen KoPon riveissä.

Lainasopimuksen yhteydessä Mattila solmi FBT Porin kanssa kauden 2009-2010 loppuun kestävän sopimuksen.

- Reenaaminen joukkueen kanssa kesällä on jäänyt yhden käden sormissa laskettaviin kertoihin Helsingin työkomennuksen vuoksi. Tulevasta syksystä ei myöskään ole komennusten suhteen tarkempaa tietoa, Mattila harmitteli amatööriurheilun varjopuolia.

- Ihan yhteisymmärryksessä (Sami) Väreen kanssa keskusteltiin ja tultiin siihen tulokseen, että on parempi, kun pystyn kuitenkin KoPon mukana pitämään pelituntumaa yllä, Mattila kommentoi siirron taustoja.

- FBT:n harjoituksissa pyrin kuitenkin käymään mahdollisimman usein, ja koitan päästä jälleen vauhtiin mukaan. Pitkäaikainen haave päästä pelaamaan liigaan ja samalla mahdollisuus haastaa noita ”isoja nimiä” houkuttelee edelleen, Mattila päättää.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleMattila

Ville Mattila

1.4.1981 Pori
Tiedot


Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää
Ville Salonen ja Tatu Ruohonen jatkavat Karhuissa

Ville Salonen ja Tatu Ruohonen jatkavat Karhuissa

Salibandyn Divariin valmistautuva Karhut on solminut kaksi uutta jatkosopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveissä jatkavat kokeneet hyökkääjä Ville Salonen ja puolustaja Tatu Ruohonen.

Lue lisää