Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bears saa vieraita Kuopiosta

 
Bears saa vieraita Kuopiosta


Bearsin kausi jatkuu toisella kotiottelulla. Vastustajaksi saadaan ensimmäisellä kierroksella kovan näytön antanut Kuopio Steelers. Kuopiolle on ennakkoarvioissa soviteltu ykkösdivisioonan ennakkosuosikin viittaa. Aivan tyhjiä eivät nämä sovittelut ole, sillä Steelers vaikuttaa edellisvuosien tapaan saaneen jalkeille iskukykyisen ryhmän.

Steelersin ulkomaalaisvahvistukset osoittivat kovuutensa avausottelussa Kouvolaa vastaan. Keskushyökkääjänä roteva Zach Schafer saalisti kovat jaardilukemat ja tulee olemaan vaikea pysäytettävä divarijoukkueille. Puolustuksessa Brian Cottone merkkautti myös paljon taklauksia, joten varmasti Kuopiossa ollaan hankintoihin tyytyväisiä. Steelers onnistui vahvistumaan myös kotimaisin avuin. Etunenässä heittokone Niclas Carpelan ja laitakiituri Jussi Kähönen tuovat vakavasti otettavaa heittouhkaa. Linjoissa täsmähankintana nuori Victor Sarvi lienee mies paikallaan. Omista kalakukkomiehistä avainpelaajia ovat Mikko Soininen, Petri Pellinen sekä aina asialleen vihkiytyneet linjamiehet.

Bearsilla on heittää vastaan kokemusta ja nuoruutta. Ulkomaalaisista ovat jo mukana niin ikään kova ja kokenut pallonkantaja Nate Lewis sekä tukimiehenä ensimmäisessä pelissä puolustuksessa hyvät näytöt antanut Jay Woods. Omista miehistä hyökkäyksessä avainasemassa on pelinrakentajan tontilla ensimmäisessä pelissä tappiosta huolimatta onnistunut 17-vuotias Nicolas Sandhu sekä laiturit Topias Holopainen ja Teemu Jokinen. Puolustuksessa odotetaan panosta mm. takamiehiltä. Tommy Oksa ja Akseli Fonsen sekä linjalta hyvää kokonaispanosta.

Viime kausilla Bears ja Steelers ovat vääntäneet vuorotahtiin voittoja. Viime kaudella voitot menivät tasan ja edelliskaudella Bears voitti molemmat kohtaamiset. Steelers lähtee tällä kertaa ennakkosuosikkina otteluun vaikka onkin vierasjoukkue. Avainasioita pelissä tulevat olemaan se miten Bears onnistuu karsimaan virheiden määrää avausottelusta ja miten Kuopion juoksu saadaan kuriin. Kauden alut ovat olleet jostain syystä pitkään Bearsille vaikeita, pelin lämmetessä vasta sarjan edetessä. Bearsin nuorella ryhmällä onkin kova haaste edessä, mutta näissä haasteissa piilee juuri se kasvun paikka ja mahdollisuus näyttää oma potentiaali hyvää vastustajaa vastaan. Herralahti on ollut Steelersille suotuisa pelialusta aikaisemmilla kerroilla, kertaakaan ei miesmuistiin Steelers ole siellä hävinnyt. Ehkä asian tilaa olisi syytä porilaisesta näkökulmasta hieman oikaista.

Ottelu alkaa 15.00 Herralahdessa. Loppuviikon sää vaikuttaa hyvin sateiselta, mutta toivotaan, että kenttä pysyy pelikelpoisena.

Bearsin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pori Bears - logo

Bears - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee pelaamaan paikasta 1.divisioonan loppuottelussa Spagettimaljassa jälleen kaudella 2012.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Bears selvään voittoon jättiläisistä

Bears selvään voittoon jättiläisistä

Pori Bears voitti launtaina 9.6. vastustajansa Helsingistä selvin lukemin ja mätti ottelussa lähes 700 hyökkäysjaardia.

Lue lisää