Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bearsille halvat pisteet

 
Bearsille halvat pisteet


Pori Bears kartutti voittotiliään vähintäänkin helpolla lauantaina 27.6. Porissa Vaasa Vikingsin kustannuksella. Vähillä miehillä helteiseen ottelupäivään lähteneet Vaasalaiset eivät kyenneet kyseenalaistamaan ottelu lopputulosta millään tavalla. Ainoastaan porilaisten pelimoraali ja kurinalaisuus oli kovalla koetuksella.

Bearsin puolustus ei päästänyt hyökkäystä kentälle ottelun alussa kuin potkimaan lisäpisteitä, sillä ainakin ensimmäiset kolme driveä päätyivät syötönkatkoon tai porilaisten peittämään fumbleen. Kaksi ensimmäistä intteriä juostiin myös pohjiin. Ehkä osittain tästäkin johtuen Bearsin hyökkäys ei syttynyt kunnolla otteluun koko päivänä. Vain muutama pidempi heitto sekä Nate Lewisin ja Markus Kiveron juoksu voidaan kirjata hyvien suoritusten kirjoihin. Vaasan kunniaksi täytyykin todeta, että vähistä pelaajista huolimatta sen puolustuksen boxi pelasi agressiivisesti ja aiheutti päänvaivaa Porille.

Ottelu kuitenkin ratkesi jo toisella neljänneksellä ja toisella puoliajalla kelloakin käytettiin yhteisestä sopimuksesta hieman vilkkaammin. Bears tarjoili myös jo toisella neljänneksellä peliaikaa kaikille alkukaudesta vähemmälle jääneille. Toinen puoliaika olikin enemmän pelailua.

Bearsin puolustus onnistui hyökkäystä paremmin tällä kertaa, eikä sortunut lepsuiluun ja piti nollan. Syötönkatkoja napsittiin ja ahnain kaikista oli Akseli Fonsen kolmella katkolla. Bears sai tililleen tärkeän voiton ja kun tyylipisteitä ei jaeta, niin se oli päivän tärkein anti.

Vaasan tilanne vaikuttaa hieman lohduttomalta. Pelaajia saatiin Poriin jalkeille aivan liian vähän ottelun voittokamppailua ajatellen. Asenteen ja yrityksen puutteesta ei silti voi vaasalaisia syyttää. Potentiaali ja kokemusta on, mutta muutaman lisämiehen joukkue ehdottomasti tarvitsee. Epäilemättä Vaasa pystyy haastamaan muut joukkueet loppukaudesta, jos rivit tiivistyvät.

Seuraavana lauantaina Bearsin tulee karistaa tämän pelin pölyt ja lähteä, etenkin hyökkäyksen puolella aivan erilaisella ilmeelle otteluun 69ersia vastaan, joka tulee ainoastaan voitto mielessä Herralahteen.

Bears - 69ers La 4.7. 15.00.

Bearsin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pori Bears - logo

Bears - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee pelaamaan paikasta 1.divisioonan loppuottelussa Spagettimaljassa jälleen kaudella 2012.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Bears selvään voittoon jättiläisistä

Bears selvään voittoon jättiläisistä

Pori Bears voitti launtaina 9.6. vastustajansa Helsingistä selvin lukemin ja mätti ottelussa lähes 700 hyökkäysjaardia.

Lue lisää