Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bearsille vieraita Helsingistä

 
Bearsille vieraita Helsingistä

Bearsin pelaa jälleen kotonaan lauantaina. Tällä kertaa vastustajaksi saadaan Helsingistä vuoden tauon jälkeen 1.divisioonassa pelaava 69ers. Vuoden kakkosessa viettänyt 69ers on monella tavalla tuttu ja mieluinen vastus. 90-luvun puolivälissä perustettu helsinkiläisseura oli taipaleensa alkuvaiheessa tunnettu ehkä hieman varttuneemmasta pelaajakaartista, leppoisasta meiningistä ja kovimmista kauden päättäjäisistä. Eipä silti, yhtälailla joukkue on aina tunnettu tinkimättömästä asenteesta ja halusta taklata kovaa!

Aivan viime vuosina joukkue on selvästi ottanut askeleen tavoitteellisempaan ja vakavampaan suuntaan, vaikka edelleen pelaajistosta löytyy muutamia varsin kokeneita pelaajia. Tänä vuonna 69ers on kuitenkin jollain tapaa erinäköinen joukkue. Jason Thomas jatkaa hyökkäyspelin johtamista varmoilla otteilla, heittäen ja juosten tehokkaasti. Uudet ja kehityskelpoiset laitahyökkääjät ovat ehdottomasti hyvä apu Jasonille. Puolustuksessa Niners on aina ollut maineensa veroinen, kovaa taklaava ja tinkimätön. Joukkue hankki lisäksi myös porilaisille tutusta Missouri Valley Collegesta vahvistukseksi takamies/tukimies/keskushyökkääjä/laitahyökkääjä Marquette "Q" Floydin , joka on korvaamaton apu joukkueelleen. Valmentajana Stefan Karkulahti omaa kokemusta ja näkemystä joukkojensa johtamiseen.

Bears pelasi edelliskierroksella tukkoisesti Vaasaa vastaan, vaikka voittikin ottelun selvästi. Varmaa on kuitenkin, että 69ersin tasoinen vastus sytyttää joukkueen jälleen parempaan murinaan. Bearsin joukkue vaikuttaa pääosin pelikuntoiselta, muutamia pakollisia poissaoloja lukuun ottamatta. Bearsin puolustuksen suurin haaste on saada Jason Thomasin sirkus heti aisoihin ja tukkia kokeneen niners-linjan avittama voimajuoksu. Hyökkäyksessä QB Nicolas Sadhun johtaman nuoren laitahyökkääjäkaartin, apunaan Gonzalo Carbajosa, on jonkin verran petrattava edellispelistä. Hyökkäyksen linjan terävyyttä tarvitaan niin ikään raivaamaan tilaa Nate Lewisille ja Markus Kiverolle.

Jännittävä koitos pelataan Herralahden luonnonnurmella lauantaina 4.7. kello 15.00 alkaen. Liput 5€/2€. Tervetuloa!

Bearsin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pori Bears - logo

Bears - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee pelaamaan paikasta 1.divisioonan loppuottelussa Spagettimaljassa jälleen kaudella 2012.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Bears selvään voittoon jättiläisistä

Bears selvään voittoon jättiläisistä

Pori Bears voitti launtaina 9.6. vastustajansa Helsingistä selvin lukemin ja mätti ottelussa lähes 700 hyökkäysjaardia.

Lue lisää