Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Samu Koski PK-35:seen, uusia työpaikkoja auki

 
Samu Koski PK-35:seen, uusia työpaikkoja auki


FC Jazz Junioreiden johtokunta päätti maanantaina 31. elokuuta, että seuran organisaatiota vahvistetaan entisestään.

Seuran talenttivalmentaja Samu Koski (JVK) siirtyy 1. marraskuuta alkaen Helsinkiin jalkapalloseura PK-35:n nuorisopäälliköksi.

Kosken toimenkuvaan on Jazzissa kuulunut mm. B-nuorten joukkueiden päävalmentajan tehtävät, 100-Akatemian päävalmentajan tehtävät sekä seuran valmennuslinjan suunnittelu ja toteutus.

Johtokunta päätti, että Kosken lähdön takia avautuva päätoiminen vakanssi muutetaan seuran päävalmentajan pestiksi. Tehtävä laitetaan julkiseen hakuun kuluvan viikon aikana.

- Päätoimisen päävalmentajan saaminen on seuralle hieno edistysaskel. Johtokunta totesi, että nykyinen päävalmentajamme (oto) Mikko Mannila on tehnyt erinomaista työtä. Halutessaan hän on vahva vaihtoehto myös uuteen toimenkuvaan, mutta johtokunta päätti ison muutoksen myötä laittaa paikan julkisesti auki, jotta yksikään tehtävään haluava osaaja ei jäisi huomioimatta, toiminnanjohtaja Teemu Eskola sanoo.

Johtokunta päätti myös toisesta uudesta toimenkuvasta. FC Jazz Juniorit hakee vahvistuksekseen urheilumarkkinoinnin ammattilaista eli markkinointipäällikköä.

- Seuran toiminta ja julkisuus ovat kasvaneet nopeasti, eikä niitä ole pystytty hyödyntämään taloudellisesti aivan sataprosenttisesti. Lisäksi meillä on hirveästi uusia ideoita, joita toteuttamaan tarvitsemme ammattilaisvahvistuksen.

Kolmas avautuva paikka on B-nuorten päävalmentajan pesti (oto). Myös se tulee avoimeen hakuun.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää