Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rantala jatkaa Jazzissa

 
Rantala jatkaa Jazzissa


Toppari Jussi Rantala, 20, edustaa FC Jazz Junioreita myös jatkossa.

Jazz ja Rantala solmivat sunnuntaina kahden vuoden sopimuksen.

Rantala oli alkukaudella Jazzin parhaita pelaajia. Hän ehti pelata kahdeksan Kakkosen peliä ennen ikävää loukkaantumista. Rantalan polven eturisteside katkesi juhannuksen jälkäisellä viikolla.

- Kuntoutus on sujunut erittäin hyvin. Lääkärin mukaan olen kaksi kuukautta etuajassa. Minun piti olla pelikunnossa helmikuussa, mutta uusin ennuste on joulukuun loppu, Rantala iloitsee.

- Halusin jatkaa Jazzissa, koska mielestäni tässä joukkueessa on paljon potentiaalia. Tavoitteenani on päästä urallani eteenpäin, ja Jazz tarjoaa siihen hyvät mahdollisuudet.

Rantala aloitti futisuransa Toejoen Veikoissa, josta hän siirtyi C-ikäisenä Musan Salamaan. Kahden MuSa-vuoden jälkeen Rantala siirtyi B-ikäisenä FC Jazz Junioreihin.

A-nuorissa Rantalan pelipaikka muuttui kärjestä toppariksi.

- Kosken Samu pisti minut toppariksi 100-Unta-akatemian pelissä TPS:ää vastaan. Pelasimme Tatu Mäkelän kanssa toppareina ja siitä tämä lähti, Rantala muistelee.

- Mannilan Mikko jatkoi siitä. Hän sanoi haluavansa minusta nopean ja pallovarman topparin, joka on hyvä pääpelissä.

Ensi kaudella Rantala haluaa auttaa Jazzia kipuamaan kohti Kakkosen kärkitaistoa.

- Pelejä on ollut raskas seurata sivusta, kun koko ajan haluaisi enemmän auttaa joukkuetta, pelihaluja puhkuva "Jusu" toteaa.

Jazzilla on nyt puolen tusinaa sopimusta tulevaksi kaudeksi.

- Rantala on iso pala Jazzin tulevaisuutta. Olen erittäin tyytyväinen, että hän halusi sitoutua seuraamme kahdeksi vuodeksi. Kunhan työ maistuu, uskon, että hänellä on kaikki mahdollisuudet liigatasolle asti, Jazzin toiminnanjohtaja Teemu Eskola toteaa.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää