Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Dema palaa Poriin

 
Dema palaa Poriin

FC PoPa ja William De Mattia ovat solmineet kolmen vuoden pelaajasopimuksen. Dema on porilaisille ennestään tuttu pelaaja, sillä 2009 hän pelasi PoPan paidassa ja palkittiin kauden jälkeen Satakunnan Kultakengällä. Viime kauden Dema aloitti Tampere Unitedissa ja siirtyi loppukaudeksi HJK:n paitaan pelaten muun muassa Besiktasia vastaan.

Dema liittyy PoPan harjoitusvahvuuteen maaliskuun aikana.

Brasiliasta palannut Antti Sumiala on erittäin tyytyväinen Deman paluusta.

- Tottakai olen todella tyytyväinen, kun saamme Deman tasoisen pelaajan riveihimme. Isoin juttu tässä on se, että tiedämme tasan tarkkaan minkälaisesta pelaajasta on kyse, Dema tulee olemaan meillä erittäin isossa ja tärkeässä roolissa.

- Nimenomaan pidempi sopimus houkutti Demaa, sillä hän viihtyi Porissa hyvin ja halusi sitoutua PoPaan pidemmällä sopimuksella. Hänellä oli Suomessa muitakin vaihtoehtoja mutta onneksemme hän valitsi meidät.

- Olemme muutenkin tarkoituksella vetäneet alkukauden pienellä ringillä ja mietitty tarkkaan minkä paikan ja tasoisia pelaajia joukkueemme tarvitsee. Nyt tiedämme aika tarkkaan mihin paikalle tarvitsemme pelaajia ja tulemme hankkimaan vielä muutaman kovan vahvistuksen.

Päävalmentaja Mika Halmetniemen mukaan Deman hankinta täyttää yhden aukon.

- Veikkausliigassa olen seurannut häntä ja kyseessä on monipuolinen keskikenttäpelaaja, joka pystyy taitonsa ansiosta rytmittämään peliä, iskemään maaleja ja hoitamalla puolustustehtävät mallikkaasti. Innolla odotan Deman saapumista.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää