Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut matkaa pääsiäisenä Saksaan

 
Pesäkarhut matkaa pääsiäisenä Saksaan

Porin Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue matkaa pääsiäisenä viikon mittaiselle harjoitusleirille Saksaan. Lähes koko joukkueen voimin tehtävä matka on merkittävässä roolissa valmistauduttaessa ja virettä viimeisteltäessä kohti 10.5 alkavaa superpesiskautta. Pesäkarhujen naiset ovat tehneet ahkerasti töitä leirimatkan onnistumiseksi, suurin osa leirin kustannuksista kun on kerätty talkoilla ja omakustanteisesti pelaajien toimesta.

"Lähdemme tosiaan pitkänäperjantaina samaan paikkaan missä olimme viime keväänäkin. Kastellaunin pienessä kaupungissa keskisessä Saksassa on hyvät olosuhteet harjoitteluun ja myös tärkeään yhdessäoloon. Henkinen puoli ja virittäytyminen yhdessä on yksi tämänkertaisenkin leirin merkittävimmistä anneista. Viikon aikana tulemme tekemään noin 10 lajiharjoitusta ,mutta aikaa tulee jäämään myös vapaa-ajan viettoon ja palavereihin niin ryhmissä kuin myös henkilökohtaisella tasolla", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Kaijansinkko toteaa olevansa tyytyväinen marraskuussa alkaneeseen harjoituskauteen.

"Takana on varsin onnistunut talvinen harjoituskausi. Loukkaantumisia ei ollut liiaksi haitaksi ja olemme päässeet tekemään asioita lähes toivotulla tavalla. Hallipeleistä jäi sellainen kuva, että parannettavaa ja kehitettävää jäi. Toisaalta pelin kehittyminen on yksi suurimmista tavoitteistamme myös pelikauden aikana. Erittäin hyvää hallikaudessa oli se, että pelaajat venyivät aina parhaimpaansa kun oli sen paikka. Hallimestaruus jätti positiivisen ja voittavan maun harjoituskaudesta, uskon että itseluottamuksemme on hyvällä tasolla sarjan alkaessa. Koko hallikauden peleistä sivussa ollut lyöjäkuningatar Heidi Kuusistokin pääsee nyt Saksan leirillä polvileikkauksesta toipumisen jälkeen tositoimiin mailan varressa", Petri Kaijansinkko tiivistää menneet ja tulevat.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää