Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässien yhteisharjoitukset alkoivat – uusia pelaajia mukana ryhmässä

 
Ässien yhteisharjoitukset alkoivat – uusia pelaajia mukana ryhmässä

Kolme viime vuosien SM-mitalistia ja viime kauden Mestis-mestari liittyvät Ässien joukkueeseen.

Ässien valmistautuminen kauteen 2011 – 2012 alkoi yhteisharjoituksilla tänään Isomäellä. Joukkueen mukana on myös uusia pelaajia, joista Antti Raanta, Nico Aaltonen ja Tommi Taimi liittyvät joukkueen vahvuuteen suorilla kaksivuotisilla sopimuksilla ja Jani Honkanen vahvistaa Ässiä yksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy Ässien optio kaudesta 2012 – 2013.

Maalivahti Antti Raanta siirtyy Ässiin Rauman Lukosta, jonka riveissä hän juhli kauden päätteeksi SM-pronssia. 21-vuotiaalla Raannalla oli myös nuorten SM-liigan paras torjuntaprosentti edelliskaudella.

- Tulen innoissani ottamaan uutta starttia uralleni Poriin. Haluan näyttää, minkälaisesta äijästä oikein on kysymys. Ässät on ottanut viime vuosina isoja harppauksia eteenpäin. Halusin päästä sellaiseen paikkaan, jossa nuorilla pelaajilla on hyvät edellytykset kehittyä. Tavoitteenani onkin ottaa seuraava askel urallani, Antti Raanta kommentoi.

- Tosi hyvästä kaverista on kyse. Töitä on paljon edessä, mutta hyvillä mielin lähdetään Antin ja Juha Järvenpään kanssa paiskimaan hommia, Ässien maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen kommentoi.

Niin ikään Rauman Lukosta siirtyy hyökkääjä Nico Aaltonen. 22-vuotiaalla Aaltosella on vahva tausta nuorten maajoukkueissa ja hyökkääjä saapuu Poriin hakemaan lopullista läpimurtoa uralleen.

- Uskon, että pystyn kehittymään Ässissä. Joukkue pelasi jo viime vuonna hyvin ja täällä otan seuraavan askeleen urallani. Oli hienoa päättää kausi hyviin pudotuspeleihin ja pronssimitaleihin ja siitä on hyvä parantaa tulevalla kaudella, Aaltonen kertoi.

- Nico Aaltonen on lupaava hyökkääjä, joka tulee hakemaan meiltä vastuuta, Ässien päävalmentaja Karri Kivi kommentoi.

Ässäkasvatti Tommi Taimi palaa takaisin Ässiin. Viime kaudella Taimi pelasi Mestistä Vaasan Sportissa ja kauden päätteeksi isoon rooliin noussut puolustaja juhli Mestiksen Mestaruutta. 20-vuotias Taimi pelasi Karri Kiven alaisuudessa jo Ässien A-nuorissa kaudella 2007 – 2008.

- Tosi hienoa palata kasvattajaseuraan. Täällä on monta tuttua kaveria ja tuttu valmentaja, Taimi kertoi.

- Taimi on minulle tuttu pelaaja jo Ässien A-nuorista. Hän oli vuoden kehittymässä Mestiksessä ja tulee nyt ottamaan meille seuraavaa askelta urallaan. Hän on kunnianhimoinen pelaava puolustaja, joka tuo hyvää kilpailua peräpäähän, Karri Kivi kommentoi.

Jani Honkanen siirtyy Poriin Tapparasta, jonka riveissä puolustaja pelasi kuluneen kauden. Kovaotteisen Honkasen SM-liigauran makein hetki on tähän mennessä ollut kausi 2009 – 2010, kun Honkanen saavutti SM-hopeaa HPK:n joukkueessa.

- Olen tosi onnellinen, että pääsen pelaamaan Ässissä. Olen kuullut pelkkää hyvää joukkueesta ja organisaatio on selkeästi menossa eteenpäin. Vahvuuteni ovat puolustuspäässä. Olen hyvä alivoimapelaaja. Kaikki tehdään mitä vaaditaan, ettei omassa päässä soi, Jani Honkanen kommentoi.

- Jani Honkanen on joukkuepelaaja, joka tuo peräpäähän fyysisyyttä, Kivi kertoi.

Ässät on myös kiinnittänyt strategiansa mukaisesti nuoria lupauksiaan. A-nuorten maalivahti Niklas Kekki on tehnyt Ässien kanssa yksivuotisen sopimuksen ja hyökkääjä Samuli Virkkunen jatkaa Ässissä seuraavat kaksi kautta. Lupaava Kekki jäi aivan viime hetkillä rannalle 18-vuotiaiden MM-joukkueesta. Samu Virkkunen puolestaan on Nuorten SM-liigan maalikuningas edelliskaudelta. Viime kaudella Virkkunen pelasi Ässien A-nuorissa 41 ottelua tehoin 23+24 =47.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Samuli Virkkunen

24.11.1990 Pori
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää