Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut jätti Ylihärmän nollille

 

Pesäkarhut jätti Ylihärmän nollille


Pesäkarhujen vahvan ulkopelin teema onnistui keskiviikkona täydellisesti, kun kotijoukkue kukisti Porissa vierailleen Ylihärmän puhtaasti jaksoin 2-0. Porilaiset eivät antaneet pohjalaisille juoksuakaan ja näin jaksolukemat 3-0 ja 7-0 kertovat tylysti joukkueiden välisen tasoeron ottelussa. Kolmostilanteitakaan Ylihärmä ei pystynyt tekemään kuin kolme, Pesäkarhujen saatellessa etenijän kolmospesälle kaksikymmentä kertaa.

"Olen erittäin tyytyväinen pelaajiemme suorituksiin tänään ja ennenkaikkea tapa millä voitto otettiin ilahduttaa. Ulkopelissä oli nyt sitä mitä siihen haettiin puheilla ja harjoittelulla, sisäpelissä painostamamme kohteet toimivat. Ehjä suoritus kaikenkaikkiaan, mutta ulkopelin hiomista jatketaan tällä viikolla perjantain ylimääräisessä ja lauantain ennaltasuunnitellussa harjoituksessa. Ylihärmältä odotin kieltämättä hieman enemmän, mutta toisaalta me taisimme tehdä heistä aseettomia", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumaili ottelun jälkeen.

Myös Pesäkarhujen ykköspalkittu Kaisa Kärkkäinen suhtautui positiivisesti ja luottavaisesti oman joukkueensa esitykseen. "Menimme selkeästi eteenpäin ulkopelissä niinkuin oli tavoitekin. Sisäpelissä sade ajoittain hieman häiritsi pelaamista", Kaisa totesi. Kakkospalkinnolla Pesäkarhuista palkittiin vahvasti ulkopelissä touhunnut Emma Nieminen. Ylihärmän parhaaksi valittiin Sanni Vainio-Hynnilä.

Sade verotti ottelun yleisömäärää varsin merkittävästi, tällä kertaa Porin pesäpallostadionille saapui 652 katsojaa.

Pesäkarhut pelaa juhannusta ennen vielä kaksi vierasottelua, sunnuntaina porilaiset matkaavat Petojussien vieraiksi ja ensi keskiviikkona Turkuun. Tuo Turku-ottelu on myös Superpesiksen VeikkausTV-ottelu.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

EmmaNieminen

Emma Nieminen

22.4.1992
Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää