Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves saapuu stadionille

 

Ilves saapuu stadionille


FC Jazz pääsee otteluun viiden peräkkäisen kotivoiton vahvistamana. Vaikka punapaidat ovat kohdanneet kotikentällään vasta sarjan häntäpään joukkueita, esitykset ovat olleet selviä ja jopa suvereeneja.

Keskiviikkona Jazz uhkuukin itseluottamusta, vaikka vastaan asettuu Tampereen jalkapallovaltikkaa kantava Ilves, joka kuuluu Kakkosen B-lohkon ehdottomiin suosikkeihin.

- Jos viime kauden pelejä mietitään, niin molemmat Ilves-pelit olivat todella viihdyttävää ja pelaavaa futista. Ainakin viime kaudella molemmissa peleissä hyökättiin ja paljon, FC Jazzin Matti Santahuhta muistelee pelejä, joissa tehtiin yhteensä kymmenen maalia (3-3, 3-1).

- Tänään odotan ihan vastaavaa matsia. Tunteetkin voivat olla kuumia ainakin viime kauden perusteella.

Santahuhta luottaa, että FC Jazz on kotikentällään vahvassa vireessä. Voitto vaatii kaikkien pelaajien onnistumista.

- Ilves on tähän sarjaan hyvä jengi, joten meidän pitää onnistua joukkueena. Meillä ei ole varaa mihinkään akuankka-mokiin kummassakaan päässä. Mutta kunhan vaan pelaamme omalla tasollamme, voitamme varmasti. Siitä ei ole epäilystäkään.

Santahuhta muistuttaa, että parasta FC Jazzia ei ole vielä tällä kaudella nähty.

- Koko ajan meidän pitäisi pystyä parantamaan peliämme, jotta pääsisimme eteenpäin sarjataulukossa ja muutenkin. Meillä vielä varaa parantaa paljon, mutta se vaatii jokaiselta pelaajalta sitoutumista.

Santahuhta pelasi alkukauden laitapuolustajana, mutta TiPS-ottelussa hän oli keskikentällä. Monikäyttöinen pelaaja on valmis rooliin kuin rooliin.

- Jos koko joukkueen peli kulkee, ja pystymme pitämään palloa, kaikki pelipaikat ovat hyviä. Uskon, että kauden aikana tulee vielä muutamaa muutakin paikkaa pelattua.

Tänään kello 18.30 FC Jazz - Ilves Porin stadionilla!

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää