Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nooralotta Neziri paransi ennätystään Ranskan Chamberyssä

Porin Yleisurheilun pika-aituri Nooralotta Neziri juoksi kovassa aitakarnevaalikilpailussa Ranskassa kolmanneksi uudella ennätyksellään 13,37. Kilpailun voittoon juoksi Nigerian alle 13 sekunnin aituri Seun Adigun ajalla 13,20 ja toiseksi sijoittui Iso-Britannian Ashley Helsby ajalla 13,28. Kilpailut suoritettiin lievään vastatuuleen, mikä nostaa Nezirin tuloksen arvoa. Ennätystuloksellaan Neziri on Euroopan tilastoykkönen 19-vuotiaiden sarjassa. Kahden viikon päästä hän starttaa seuraavan kerran kyseisen ikäluokan EM-kilpaluissa Tallinnassa. Kilpailun kuudenneksi sijoittui Esbo IF:n Giia Lindström ajalla 13,46.

- Tunsin oloni todella väsyneeksi jo ennen finaalia ja erityisesti juoksun jälkeen. Olosuhteet olivat muuten hyvät, mutta pienen vastatuulen vuoksi en uskonut että meni noin lujaa. Hieman takareiteni yhä kiristelee, mutta uskon sen olevan täysin kunnossa Tallinnan EM-kilpailuissa, Nooralotta Neziri totesi juoksunsa jälkeen.

Neziri aitoi Lahdessa kauden kärkiajan

Junioreiden Euroopan mestari Turun Urheiluliiton Nooralotta Neziri voitti Lahdessa Pikajuoksucupin naisten 60 metrin aitajuoksun kauden kotimaisella kärkiajalla 8,27.

Lue lisää
Nooralotta Neziri juoksi ennätyksensä 100 metrillä

Porin Yleisurheilun aitajuoksija Nooralotta Neziri starttasi nuorten SM-kilpailuissa Valkeakoskella tällä kertaa sileälle 100 metrin matkalle.

Lue lisää
Nooralotta Nezirille toinen Eliittikisavoitto

Porin Yleisurheilun aitajuoksija Nooralotta Neiziri jatkoi voittokulkuaan 100 metrin aidoissa Kuortaneen Eliittikisoissa juhannuspäivänä.

Lue lisää
Nooralotta Neziri juoksi voittoon ennätysajallaan Tampereen Eliittikisoissa

Porin Yleisurheilun Nooralotta Neziri jatkoi hienoa kauttaa voittamalla Tampereella järjestetyn ensimmäisen Eliitikisasarjaan kuuluvan kilpailun.

Lue lisää
Nooralotta Neziri rikkoi kaksi kauden kotimaista kärkitulosta Porissa

Porin Yleisurheilun aitajuoksija Nooralotta Neziri alkaa päästä lupaavaan kuntoon.

Lue lisää
Nooralotta Neziri avasi kilpailukautensa kauden kotimaisella kärkituloksella

Porin Yleisurheilun Nooralotta Neziri avasi kilpailukautensa kovassa seurassa Saksan Weinheimissa.