Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa matkaa huomenna Hämeenlinnaan

 

PoPa matkaa huomenna Hämeenlinnaan


FC PoPa kohtaa huomenna tärkeässä ottelussa FC Hämeenlinnan. Ottelusta on tulossa erittäin tasainen jos juoni on samansuuntainen kuin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Porissa, silloin FC Hämeenlinna oli vahvempi lukemin 3-2 ja voittomaali syntyi ottelun lisäajalla.

PoPa nousi keskiviikon voittonsa ansiosta 10 pisteeseen ja on tällä hetkellä kaksi pistettä suoran säilyjän paikasta. FC Hämeenlinna on kerännyt 12 ottelustaan 17 pistettä ja on tällä hetkellä turvallisessa keskikastissa. Huominen ottelu on molemmille äärimmäisen tärkeä, PoPa nousisi voitolla keskikastin tuntumaan ja alkukauden synkkyys saisi hieman valoa ja FC Hämeenlinna jättäisi voitolla putoamistaistelun turvallisen matkan päähän. Tappio vaikeuttaisi PoPan urakkaa ja isännät joutuisivat tappiolla raastavaan putoamiskamppailuun.

PoPalla ollut vaikeaa Kaurialassa

PoPa ei ole koskaan kyennyt voittamaan Kaurialassa vaan molemmilla kerroilla FC Hämeenlinna on noussut tasapeliin ottelun viimeisillä minuuteilla.

Joukkue sai keskiviikon ottelusta voiton lisäksi kunnon annoksen itseluottamusta, sillä PoPa oli keskiviikkona niin paljon vastustajaa parempi ja tätä taustaa vasten joukkue pääsee levollisin mielin haastamaan lauantain isännät. Vaikka kolmen viime ottelun saldo on kuusi pistettä niin fakta on se, että joukkue kaipaa vielä roppakaupalla lisää pisteitä turvatakseen sarjapaikkansa tulevaksi kaudeksi.

PoPan pitää huomenna pystyä ja uskaltaa pelata palloa maltilla maata pitkin ja varottava turhia pallonmenetyksiä, sillä kamalasta pallonmenetyksestä FC Hämeenlinna rankaisi ensimmäisessä kohtaamisessa. Lisäksi pallo pitää laittaa laatupaikoista kylmänviileästi verkkoon, koska on varmaa ettei huomenna tule paikkoja samalla syötöllä, kuin KPV:ta vastaan.

Joukkue pääsee huomiseen otteluun terveellä kokoonpanolla. Sivussa on ainoastaan Antti-Pekka Pihlainen, joka pelaa Musan paidassa huomenna ja ensi keskiviikkona.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää