Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petri Kaijansinkko aloittaa Superpesiksen toimitusjohtajana lokakuussa

 

Petri Kaijansinkko aloittaa Superpesiksen toimitusjohtajana lokakuussa


Pesäpallon pääsarjatoimintaa pyörittävä Superpesis Oy saa uuden toimitusjohtajan syyskuun alusta. Porilainen Petri Kaijansinkko, 44, on nähnyt seuratoimintaa sekä kentän että kabinetin tasolta jo yli 20 vuoden ajan.

Uusi toimitusjohtaja ottaa pestinsä vastaan innolla, mutta tiedostaa myös edessä olevat haasteet.

– Pesis elää hyvässä myötätuulessa. Seuratyössä on menty eteenpäin, junioritoiminnalla on imua ja Superpesis kerää mukavasti katsojia. Erittäin hyvillä mielin otan uudet haasteet vastaan. Seuroissa olen tehnyt pitkään työtä, mutta nyt ympyrät kasvavat. En lähtisi tähän työhön, jos en luottaisi itseeni. Kiitän nöyrästi valinnasta, Kaijansinkko muotoilee.

Seuratoiminnan vireä tila on lajin kuin lajin menestyksen kannalta elinehto. Yli 20 vuoden kokemus eri seurojen palkattuna työntekijänä sekä pesäpallossa että jääkiekossa JYP:n markkinointipäällikkönä antavat Kaijansinkolle perspektiiviä ajattelun pohjaksi.

– Tärkeintä on, että seurat voivat hyvin ja ovat jatkossa yhä paremmassa kunnossa. Olen valmis kiertämään seuroissa ja kuulemaan heitä. Uskon, että oma kokemukseni on tässä kohtaa sekä apu että mahdollisuus. Toinen iso asia on uusien yhteistyökumppaneiden hankinta. Sitä työtä lähden ponnekkaasti tekemään, Kaijansinkko toteaa.

Juuri nyt pesäpallolla menee lujaa. Miesten Superpesis kiinnostaa yleisöä ja naisten puolella asema Suomen suosituimpana palloilulajina on vankistunut. Kaijansinkon mukaan pesäpallon tulee pitää kiinni ”omasta jutustaan”.

– Meillä ei ole mitään syytä alkaa apinoida muita, vaan pitää kiinni omista erityispiirteistämme. Laji on erittäin vahva maakunnallinen vaikuttaja ja sitä haluaisin sen olevan tulevaisuudessakin. Samalla kuitenkin toivon, että huippupesäpallo palaa Helsinkiin jollain aikajänteellä, tosin kilpailullisin perustein. Se on koko liikkeen kannalta tärkeää. Tätä ei pidä ajatella peikkona, vaan mahdollisuutena kaikille.

– Tärkeintä on avoin ja keskusteleva ilmapiiri seurojen sekä kattojärjestön kesken. Keskinäinen kateus ei johda mihinkään. Kilpailua pitää olla, mutta menestystä ei saisi rakentaa naapuriseuran tappion kautta. Seurojen on pidettävä yllä aktiivista vuoropuhelua ja toimittava rakentavasti yhteistyössä. Ei ole häpeä ottaa oppia toisilta ja kopioida hyviä ideoita kiertoon paikkakunnan identiteetti huomioon ottaen.

Kaijansinkko aloittaa uudessa tehtävässään 1.10. Superpesiksen nykyinen toimitusjohtaja Juha Tikkanen siirtyy perustettavan palveluyksikön johtoon.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää