Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riihimäki ja Repo Suomi-paitaan

 

Riihimäki ja Repo Suomi-paitaan


FC Jazzin C15 -joukkueen maalivahti Tomi Repo ja hyökkääjä Waltteri Riihimäki kohtaavat Pohjois-Irlannin Suomen U15-maajoukkueessa.

Suomen alle 16-vuotiaiden (1.1.1996) poikien maajoukkue kohtaa Pohjois-Irlannin kaksoismaaottelussa 21. ja 23.9.2011. Ottelut pelataan Nurmijärvellä ja Lohjalla.

Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkue pelaa kuluvan vuoden kolmannen kaksoismaaottelunsa Suomessa syyskuun lopulla. Elokuun lopulla pelatuissa edellisissä otteluissa Suomi kärsi 2-3 -tappion sekä pelasi 1-1 -tasapelin Ruotsia vastaan.

Tänän vuonna pelattavissa kuudessa maaottelussa noin 40 pelaajaa pääsee näyttämään osaamistaan Suomi-paidassa. Ensi vuonna joukkueen ohjelma jatkuu maaotteluilla ja turnauksilla, joista päätähtäin on syksyn 2012 EM-alkukarsinnassa.

Vuoden 2012 syksyä kohti mentäessä pelaajaryhmää kavennetaan, ja tavoitteena on, että ikäluokan lupaavimmat pelaajat edustavat Suomea vuoden kuluttua pelattavassa EM-alkukarsintaturnauksessa.

- Olemme halunneet katsastaa pelaajia laajalla rintamalla tämän ensimmäisen maajoukkuevuoden aikana. Myös tulevissa Pohjois-Irlanti -maaotteluissa usea pelaaja pelaa ensimmäisen maaottelunsa, kertoi Suomen päävalmentaja Ilkka Mäkelä.

FC Jazzista joukkueeseen valittiin maalivahti Tomi Repo ja hyökkääjä Waltteri Riihimäki. Heistä Repo pelasi Suomen paidassa jo tammikuussa, kun Suomi voitti Irlannin 1-0. Riihimäki pukee virallisiin maaotteluihin nyt ensimmäistä kertaa.

- On upea juttu, että seuramme saa taas uuden maajoukkuepelaajan. Uskon, että molemmat pelaajat menestyvät Suomi-paidassa. Tomi on jo näyttänyt, että hänen tasonsa riittää maaotteluissa. Waltteri on puolestaan ollut aina parhaimmistoa, kun olemme pelanneet FC Jazzissa kansainvälisiä pelejä, nuorisovalmennuspäällikkö Teemu Eskola toteaa.

Ottelut:
Ke 21.9. klo 16.30 Suomi – Pohjois-Irlanti, Klaukkalan Urheilupuisto, Nurmijärvi
Pe 23.9. klo 16.30 Suomi – Pohjois-Irlanti, Harjun stadion, Lohja

Suomen joukkue:
Repo Tomi (mv), FC Jazz-j.
Savolainen Olli-Markus (mv), KaaPo
Ala-Hukkala Joona, TP-Seinäjoki
Galibert Elliot, FC Honka
Sauranen Lari, PKKU
Romppanen Teemu, PKKU
Vahtera Joonas, VPS-j.
Paananen Jesse, PKKU
Jensen Richard, FC Honka
Laitinen Samuli, PKKU
Blomqvist Niklas, KaaPo
Ojanperä Rami, KaaPo
Dahlström Sebastian, HJK
Tuovinen Jere, KuPS
Kiviniemi Christian, PKKU
Järvelä Topias, Ilves
Jääskeläinen Juha-Pekka, KaaPo
Riihimäki Valtteri, FC Jazz-j.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää