Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaihtolyöjäspesialisti Veera Tuomikoski Pesäkarhuihin

 

Vaihtolyöjäspesialisti Veera Tuomikoski Pesäkarhuihin


Seinäjoen Petojusseissa kaudella 2011 pelannut VEERA TUOMIKOSKI siirtyy Porin Pesäkarhuihin. Tuomikosken ja Pesäkarhujen välinen pelaajasopimus on yksivuotinen.
Veera Tuomikoski(25v) on vasemmalta lyövä taitava vaihtolyöjä, joka löi päättyneellä kaudella naisten superpesiksen runkosarjassa 88 kärkilyöntiä sijoittuen kärkilyöntitilastossa sijalle 26. Ulkopelissä Tuomikoski pelaa polttolinjassa. Hänen kasvattajaseuransa on Pattijoen Urheilijat.

"Veera on erittäin taitava vaihtolyöjä ja hänen vasemmmalta lyömisensä tuo merkittävää lisäarvoa Pesäkarhujen sisäpeliin kaudelle 2012. Hän on lisäksi hyvä etenijä ja lisää kilpailua sopivasti polttolinjan pelipaikoista", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Tyttöjen superpesiksessä SM-hopeaa tällä kaudella voittaneesta Pesäkarhujen b-tyttöjen joukkueesta nousee uusia pelaajia naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmään kaudelle 2012. Erittäin vahvasti kotiuttanut ESSI FONSEN ja monipuolisesti sisäpelissä pelannut sekä tulevaisuuden huippukoppari ANNI HARJUNEN liittyvät naisten ryhmään tulevalle kaudelle.
Mahdollisista muista harjoitusryhmään nostettavista uusista nuorista pelaajista tiedotetaan myöhemmin.

Pesäkarhut jatkaa neuvotteluja tiiviisti niin kauden 2011 pelaajien kuin mahdollisten uusien vahvistustenkin kanssa. Niinikään pelinjohdon ja valmennuksen neuvottelut on käynnistetty.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää