Naisten futsalin B-lohko jatkui Kyröskoskella

Naisten Futsal Liigan B-lohkon toinen miniturnaus pelattiin Syke-Salissa Kyröskoskella. MuSan molemmat pelit sujuivat voittoisasti, sillä sekä TPV että YIlves joutuivat loppusummerin soitua toteamaan MuSan paremmakseen.

Ensimmäinen peli oli TPV:tä vastaan. Maalihanat aukesivat ottelussa kun tulostaulun kello oli ehtinyt aikaan 04.10. MuSa-kapteeni Eeva-Liisa Laaksonen teki maalivahti Siiri Liljan pitkän heiton jälkeen MuSan johtomaalin, 0 - 1. Sitten MuSa iskee kahdesti ottelun kymmenennellä minuutilla Tiina Rauhalan ja Elina Setälän osuessa toistensa syötöistä. Tauolle MuSan johdossa 0 - 3.

Tauon jälkeen MuSa lisää kierroksia ja lukemat taululla muuttuvat tasaiseen tahtiin. 0 - 4 Setälä Sanni Välilän syötöstä, 0 - 5 Niina Sirviö Laaksosen syöttäessä maalin, 0 - 6 Laaksosen tehdessä Jonna Majamäen toimiessa maaliin johtaneen syötön antajana. Näihin maaleihin MuSa tarvitsi aikaa 05.38. Jonna Majamäkikin saa nimensä maalintekijätilastoihin lisäessään MuSan johtoa 0 - 7. Vielä viimeisellä minuutilla Rauhalan päivän toinen ja Laaksosen kolmas osuma toivat 3 sarjapistettä MuSalle lukemin 0 - 9 (0 - 3).

Päivän toisesta ottelusta oli odotettavissa kovempi ja tasaisempi. Ja sitä se olikin vaikka MuSa meni johtoon jo ajassa 01.00 Sanni Välilän kauhean pommin seurauksena. Jonna Majamäki sai nimensä sulkuihin. Ottelu sujui tasaisissa merkeissä MuSan pitäessä hieman enemmän palloa. MuSa siirtyikin ennen taukoa 2 - 0 johtoon hienon syöttökuvion päätteeksi. Maalarina Majamäki. MuSa siirtyi nopeasti tauoan jälkeen 3 - 0 Laaksosen viimeisteltyä. Sitten MuSalle tapahtui jotain: pienoinen hyvänolon tunne hiipi puseroon ja YIlves sai otetta pelistä. MuSa meni kipsiin, jonka seurauksena YIlves kavensikin eron yhteen maalin 3 - 2. MuSa kuitenkin selvisi lopun ilman lisätakaiskuja ja voitto kirjattiin

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.