Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazzille neljä paluumuuttajaa

 

FC Jazzille neljä paluumuuttajaa


Jalkapallon Kakkoseen valmistautuva FC Jazz on tehnyt viime viikkojen aikana neljä uutta pelaajasopimusta.

Keskikenttäpelaaja Teemu Vihtilä, 31, ja puolustaja Juha Luoma, 30, ovat solmineet Jazzin kanssa kaksivuotiset sopimukset. Puolustaja Antti-Pekka Pihlainen, 25, ja hyökkääjä Samu-Petteri Mäkelä, 25, ovat tehneet vuoden mittaiset sopimukset.

Kaikki neljä ovat edustaneet FC Jazzia jo juniorivuosinaan.

Lisäksi Luoma, Vihtilä ja Mäkelä pelasivat FC Jazzissa Veikkausliigassa. Luoma edusti FC Jazzia 101 liigapelissä (2000-2004), Vihtilä 119 pelissä, joissa hän teki 5 maalia ja Mäkelä kaudella 2004 kahdessa liigapelissä.

Kaikkiaan Luoma on pelannut 147 liigaottelua, joista 46 kausina 2005 ja 2006 Pietarsaaren Jarossa.

Pelaajat siirtyvät FC Jazziin FC PoPasta.

- Etsimme meille sopivia urheilullisia pelaajia tietyille pelipaikoille. Mielestämme onnistuimme hyvin, FC Jazzin toiminnanjohtaja Jouni Joensuu iloitsee.

- On positiivista, että kaikilla uusilla pelaajilla on FC Jazz -tausta. Lisäksi heillä kaikilla on erittäin vahva halu näyttää oma osaamisensa jalkapalloilijoina. Se oli tärkein peruste, kun teimme juuri heidän kanssa sopimukset, Joensuu jatkaa.

Paljon kokemusta

Mäkelä ehti edustaa FC PoPaa peräti seitsemän kauden ajan, näistä neljä Kakkosessa ja kolme Ykkösessä (2005-2011). Kaudella 2009 hän pelasi myös Turun Palloseuran riveissä kahdeksan Veikkausliiga-peliä.

Maaleja Mäkelä teki FC PoPalle virallisissa sarjaotteluissa yhteensä 40, joista 17 Ykkösessä ja 23 Kakkosessa.

Vihtilä edusti FC PoPaa kuuden kauden ajan (2006-2011). Maalinteossa hän onnistui sarjaotteluissa FC PoPalle 27 kertaa, joista 5 Ykkösessä ja 22 Kakkosessa.

Luoma palasi Pietarsaaresta Poriin kaudeksi 2007, joten hän ehti edustaa FC PoPaa viiden kauden ajan (2007-2011).

Pihlainen edusti FC PoPaa neljän kauden ajan (2008-2011). Kauden 2007 FC Jazzin A-nuorten entinen kapteeni pelasi Musan Salaman paidassa.

Joukkue lähes valmis

FC Jazzilla on nyt koossa 17 pelaajasopimusta kaudeksi 2012.

Kolme viimeistä kautta FC Jazzin maalia vartioinut Jyri Nieminen on vielä ilman sopimusta. Niinpä maalivahtitilanne on vielä auki.

- On hieno tilanne, että joukkue on lähes valmis jo tässä vaiheessa. Sopimuspelaajien lisäksi joukkueen harjoitusrinkiin liittyy muutama seuran oma nuori lahjakkuus sekä mahdolliset try-out -pelaajat, Joensuu sanoo.

Kauden 2011 jälkeen FC Jazzin varmuudella jättävät Helsinkiin muuttanut Jari Lamminen, Raumalle palaava Miika Pertola, FC PoPan kanssa sopimuksen tehnyt Rami Ahonen ja Musan Salamaan siirtynyt Jussi Rantala.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää