Narukerä murskasi kesyn Botnian

Sarjanelonen Narukerä kohtasi sarjavitosen Botnian Porin tekojääradalla loistavissa olosuhteissa. Viisi astetta pakkasta eikä juurikaan tuulta enteilivät vauhdikasta peliä. Vauhtia tosiaankin riitti; ensimmäiset kaksikymmentä minuuttia molemmilta joukkueilta, tämän jälkeen vain Narukerältä. Tomi Mustonen ohjasi vajaan viiden minuutin kohdalla Narukerän johtoon. Otto Töytäri kasvatti johtoa viimeistelemällä vapaalyöntikuviosta 2-0. Hetkeä myöhemmin Botnian Tero Määttälä yllätti Jussi Aaltosen tiukalla rannevipillään maalin kattoon. Seuraavasta maalista vastasi Narukerä. Tilastoissa lukee Olli Ruotsalainen, mutta kenttäkuulutus kertoi, että Mustonen. Puhuiko joku maalista tuomarille? Tämän jälkeen Botnia sai vielä rankkarin, jonka Aaltonen torjui, mutta siihen helsinkiläisten pyristely sitten jäikin. Olli Ruotsalaisen ja Jaakko Niemen maaleilla taukoa vietettiin Narukerän 5-1 johtolukemissa.

Jos jollekin oli ottelun voittaja vielä toisen jakson alussa epäselvä, niin seitsemässä minuutissa epäilys taatusti haihtui. Tomi Mustonen näytti kolmella perättäisellä osumalla, miten vastustajan puolustajat saadaan näyttämään Ruosniemen rinteen pujottelukepeiltä. Pelin ollessa 8-1 urheilullinen porilaisyleisö sai todeta, että tänään on raukat sakit. Pelin viimeiset kolmekymmentä minuuttia jännitettiin lähinnä sitä, kuinka monta maalia ottelussa nähdään.

Loppulukemat 13-1 eivät jätä sijaa selittelyille. Positiivista antia Narukerälle oli myös tehtyjen maalien määrä sekä erityisen hyvin sujunut syöttöpeli. Janne Väkiparta ja Timo Niemi olivat syötöillään parhaimmillaan hajottamaan Botnian puolustusta. Botniasta erottuivat Tero Määttälä, Pavel Maksimenko ja Mika Liikanen, mutta turhan usein heidänkin hyökkäyksensä suuntautuivat suoraan Narukerän puolustuksen sumppuun.

Sunnuntaina Narukerän pelit jatkuvat WP-35:n isäntänä. Toivottavasti hyvä vire jatkuu, sillä vastustaja on astetta kovempi.

Narukerän tiedotteesta / UrheiluPori

Porin Narukerä - logo

Narukerä - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Viime kaudella 31 tehopistettä takonut Tomi Mustonen on Narukerän uusin sopimuspelaaja.

Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Narukerän 20-vuotta kestänyt odotus päättyy, kun legenda ja maajoukkueen kapteeni Ville Aaltonen palaa kasvattajaseuraansa.

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.