PoPalle maalin tappio, katso ottelun kuvat

PoPaFutsal ja TPK painivat torstaina Porin Urheilutalolla tasaväkisesti,  TPK:n ollessa maalin verran parempi lukemin 2-3 (1-2).

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja molempien joukkueiden tarkasti puolustaessa. Molemmilla joukkueilla oli kuitenkin paikkansa ottelun alkupuolella, mutta palloja ei maaliin asti saatu. Ottelun tuomarikaksikkokin oli tullut paikalle, koska heidän nimensä futsalliigan otteluohjelmassa luki. PoPa siirtyi ennen ekan jakson puoliväliä ottelussa johtoon Sami Rantalan vedolla, kun TPK:n pelaaja sohi pallon omaan verkkoon yrittäessään "Pipon" laukausta katkaista. Puoliajan loppupuolella TPK rokotti PoPaa kahdesti löysästä puolustamisesta ja tauolle siirryttiin TPK:n johtaessa 2-1. TPK:n maalintekijöinä kunnostautuivat Juho Väinölä ja Christian Maja.

Toisella jaksolla peli jatkui tasaisena ja vaiherikkaana, kun joukkueet tekivät kaikkensa pelatessaan tärkeistä pisteistä. PoPa tasoitti pelin kulmapotkusta Sami Rantalan illan toisella maalilla. Hieman maalin jälkeen TPK siirtyi jälleen johtoon vaarattoman oloisen rajapotkun jälkeen, kun Tomi Tuomisen "muulinpommi" lävähti kaukaa yläkulmaan. Tämän jälkeen PoPa haki tasoitusta vimmatusti, myös ylivoimaa pöyrittäen mutta muutamista hyvistä "tonteista" huolimatta palloa ei maaliin saatu. Näin ottelu päättyi pettyneiden ja turhautuneiden PoPalaisten ja fanien harmiksi TPK:n 2-3 voittoon.

PoPan penkkiä luonteensa mukaan tunteella operoinut pelaajavalmentaja Keke Mäenpää oli ottelun jälkeen suurten ajatusten äärellä:

"PoPalle ottelu oli hirveän tärkeä sarjapaikan kannalta ja se näkyi tietenkin tunnetasolla. TPK oli tullut hakemaan tutulla rutiinilla lisäpisteitä hakiessaan paikkaansa varmoissa pleijari joukkueissa, varmasti tiedostaen pelin tärkeyden PoPalle. Ottaen huomioon ennakkoasetelman on selvää, että kentällä tapahtuu paljon. Moni sinisellä muovimatolla seissyt oli Porin urheilutalolle saavuttuaan väärässä paikassa, väärään aikaan ja väärässä hommassa. Monen olisi tarvinnut olla enemmän läsnä. Kasassa oli hyvät mausteet hyvään maamme korkeimman sarjatason futsalotteluun. Se oli ihan hyvä matsi. Se olisi voinut olla vielä parempikin. Kunpa kaikki olisi ollut läsnä."