Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

EuPa ja TOVE yhteistyöhön Jazzin kanssa

 

EuPa ja TOVE yhteistyöhön Jazzin kanssa


FC Jazz on sopinut edustusjoukkuetason pelaajayhteistyöstä Euran Pallon kanssa. Yhteistyö sisältää seurojen edustusjoukkuetason pelaajavaihtoa kauden 2012 aikana.

EuPan edustusjoukkue pelaa Tampereen ja Satakunnan piirien yhteisessä Kolmosessa.

Joukkue aloitti kautensa jo viikko sitten 1-1 -tasapelillä Valkeakosken Pallo-Sepot-44:n kanssa. EuPan maalia vartioi FC Jazzilta lainattu Ville-Valtteri Tuumi. Keskikentällä uurasti Jazzin Joona Havunen, joka on myös A-nuorten avainpelaajia. Molemmat saivat kehuja esityksistään.

- EuPalla oli tarvetta saada pelaajavahvituksia - lähinnä maalivahdin paikalle, ja he olivat meihin yhteydessä. Samalla päätimme sopia laajemmasta yhteistyöstä, joka koskee myös kenttäpelaajia, FC Jazzin toiminnanjohtaja Jouni Joensuu sanoo.

- Tämä on luonnollinen jatkumo yhteistyölle, jota teemme EuPa:n kanssa jo A-nuorten osalta. Hyvä asia, joka hyödyntää satakuntalaista jalkapalloa, Joensuu tiivistää.

FC Jazzilla ja Euran Pallolla on A-nuorissa yhteisjoukkue, joka pelasi talven ajan A-nuorten SM-karsintasarjaa ja kesäkaudella Ykköstä. EuPan A-ikäiset pelaajat saavat siis edustaa FC Jazzia A-nuorten peleissä.

B-nuorten ikäluokassa FC Jazz on solminut yhteisjoukkuesopimuksen Toejoen Veikkojen kanssa. TOVE pelaa B-nuorten Kakkosessa, jossa FC Jazzin pelaajat ovat nyt myös edustuskelpoisia.

Käytännössä TOVE:n riveissä voi pelata Kakkosen otteluissa FC Jazzin pelaajia, jotka jäävät vähemmälle peliajalle B-nuorten SM-sarjassa.

- Meillä on 24 B-ikäistä pelaajaa, mikä ei ihan riitä kahteen omaan joukkueeseen. Olikin upea juttu, että TOVE oli heti valmis yhteistyöhön kanssamme, kun sitä ehdotimme, FC Jazzin nuorisovalmennuspäällikkö Teemu Eskola iloitsee.

B-nuorten Kakkonen on kilpailullinen sarja, johon osallistuvat muun muassa Hämeenlinnan Jalkapalloseura, Musan Salama, Pallo-Iirot sekä Tampereen Ilveksen ja Turun Interin kakkosjoukkueet.

- TOVE:n B-nuoret on hyvin johdettu ja valmennettu joukkue, jonka kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä. Pelaajillemme tämä on hieno mahdollisuus saada pelillistä vastuuta ja sitä kautta kehittyä. Samalla TOVE saa lisää iskukykyä kauden peleihin. Kaikki hyötyvät, Eskola muistuttaa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää