Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petteri Hulkko palaa Karhuihin

 

Petteri Hulkko palaa Karhuihin


Viime kaudeksi Tampereelle Kooveeseen siirtynyt ja kauden päätteeksi SM-pronssia juhlinut Petteri Hulkko palaa ensi kaudeksi Poriin ja Karhuihin. Karhut ja Hulkko tekivät 1+1 mallisen sopimuksen. Taitavana viimeistelijänä tunnettu Hulkko tuo panoksellaan lisää syvyyttä Karhujen hyökkäyspään peliin. Hulkon viime kausi sujui pääasiassa Kooveen A-nuorten SM-sarjajoukkueessa, viime kaudella pelaamissaan 16 nuorten kamppailussa Hulkko latoi tilastoihin tehot 23+14. Kooveen miesten joukkueessa pelaamissaan 11 ottelussa Hulkko keräsi pisteet 1+3. Kaiken kaikkiaan Hulkko on tehtaillut miesten salibandyliigassa pelaamissaan 35 ottelussa tehot 10+5.

Edelliset kaudet Säkylän Karhukoplassa pelannut maalivahti Tapio Valjanen vakuutti valmennusjohdon taidoistaan kahden kuukauden try out -jakson aikana ja kirjoitti Karhujen kanssa ensi kautta koskevan sopimuksen.

Karhuilla on tällä hetkellä sopimukset kahden maalivahdin ja kymmenen kenttäpelaajan kanssa. Karhut jatkaa pelaajaneuvotteluja ja ilmoittaa lähiaikoina uusista sopimuksista.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää