BC Sisu maukkaaseen voittoon Raholan Pyrkivästä

BC Sisu nousi voittoon kakkosdivisioonan paikotellen kuumaksikin menneessä pelissä Raholan Pyrkivää vastaan. Vierasjoukkue hallitsi kahta ensimmäistä jaksoa ja ottelu näytti kääntyvän heille. Kolmannella jaksolla Sisu sai kuitenkin paremmin juonesta kiinni ja vei sen pistein 23 – 16. Viimeisellä neljänneksellä Sisu suorastaan murskasi vieraansa vieden jakson pistein 26-7, jakson alkupuolella oli vierailla omat hetkensä, mutta sitten kotijoukkueen muutama onnistunut kolmonen taittoi vieraiden selkärangan, näin Sisulle maukas kotivoitto sarjakärjestä pistein 94-75. Sisun paras pistemies oli 33 pistettä heittänyt Mikko Kuusiluoma.

BC Sisun tiedotteesta / UrheiluPori

BC Sisulla lauantaina kärkiottelu kotikentällään

Kaikki kotiottelunsa tällä kaudella voittanut BC Sisu saa vastaansa lauantaina PeU-Basket Perniöstä, ottelu alkaa Winnovan salissa klo 15:30.

Pesäkarhuille toinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut ei jättänyt selittelyille ja suunsoitolle sijaa, kun se haki voiton Siilinjärveltä lauantaina ja siirtyi puolivälieräsarjassa voitoin 2-0 johtoon.

KY-Sport Turusta kävi hakemassa Porista helpohkon vierasvoiton BC Sisusta

BC Sisu sai koripallo-oppitunnin KY-Sportilta sunnuntaina pelatussa 2div. ottelussa. KY-Sport kirjasi voiton 65-87 (41-50) lukemin.

Sisu romahti kotonaan

Sisun miehet kärsivät kauden avaustappion kotonaan Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkueelle lukemin 68-89.

Sisu jatkaa tappioitta

Bc Sisu kävi hakemassa maistuvat vieraspisteet Tampereelta voittaessaan Morbid Basketin numeroin 75 - 71 (36 - 40).

Sisulle avausvoitto

Bc Sisu aloitti koripallon läntisen alueen II-divarin voitokkaasti. Etukäteisarvioissa sarjan hännille tuomittu porilaisjoukkue voitti I-divisioona paikastaan luopuneen Turun NMKY:n lopulta selvästi numeroin 75-64 (41-33).