MuSalle kirvelevä tappio vuoden viimeisessä ottelussa

MuSaFutsalin vuoden viimeinen ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen vierasjoukkue Loiskeen 3 - 4 (0 - 1) voittoon. Loiskeen liigakokemustakin omaava Markus Sairiala oli liikaa isännille ja miehen kaksi maalia siivittivät vieraat uuden vuoden viettoon voittoa juhlien.

Ottelu alkoi rauhallisesti eikä kumpikaan pystynyt luomaan vastustajan maalille kunnon maalipaikkoja. Avausmaalikin tuli vähän kuin vahingossa kun ylärimasta kimmonnut pallo ohjaantui MuSa-vahti Juho-Matti Pösön kautta verkon perukoille, 0 - 1 ajassa 10.53. Maalin jälkeen MuSalla oli sauma tasoittaa kun Juha Helander ja Sami Kauppi karkasivat vastahyökäykseen mutta Helanderin ratkaisu ei ohittanut Loiskeen maalivahtia Roope Hakulista, joka piti tilanteessa längit kiinni. Ensimmäisellä jaksolla ei mitään suurempaa nähty, sillä molemmat näyttivät jo miettivän uuden vuoden juhlia ja näin tauolle mentiin Loiskeen 0 - 1-vierasjohdossa.

Tauolla MuSan manageri Jari Helanderin pitämä palopuhe auttoi ja MuSa tuli kentälle kuin uudesti syntyneenä. Edellisissäkin otteluissa vahvasti toisen 20 minuuttisen pelannut isäntäjoukkue oli pelissä se "kuski" hetken aikaa. Kun isäntä ei kuitenkaan maalia tehnyt niin Loiske iski. Ajassa 26.08 Markus Sairiala vei vieraat kahden maalin johtoon Mikko Järvisen esityöstä. MuSa ei tästä kuitenkaan lannistunut vaan tuli reilussa minuutissa tasoihin kun Sami Kauppi onnistui kulmakuviosta. Heti sen jälkeen Tommi Järvinen taisteli pallon reppuun tasoittaen pelin. Kaupin maaliin syötön sai kulman antanut Järvinen. MuSa sai kylmää vettä niskoille kun Sairiala iski illan toisensa ajassa 30.28. Muutama minuutti myöhemmin Ilkka Leppänen punnersi kulmassa ohi kolmen MuSa-pelaajan ja syötti pallon maalille, jossa Manu Helmisellä oli helppo työ siirtää Loiske jälleen kahden maalin johtoon. Aikaa oli kulunut silloin 35.35. Samassa ajassa MuSa otti aikalisän ja alkoi pyörittää peliä viidellä kenttäpelaajalla. Noin minuutti ennen loppua Loiskeen Tommi Ahola näkee toistamiseen keltaista korttia ja samalla punaista, joten MuSa pääsi jauhamaan peliä 5vs3. 17 sekuntia ennen loppua Sami Kauppi kaventaa tilanteeksi 3 - 4, joka jäikin lopputulokseksi lopun paineen jäädessä vain yritykseksi.

MuSan parhaana palkittiin Tommi Järvinen (1+1), joka onnistui maalinteossa pitkästä aikaa. Loiskeen paras oli kahden maalin iltaa viettänyt Markus Sairiala. Taisteluilme oli nyt aivan erilainen kuin edellisissä otteluissa mutta kun siitä ei vaan saa niitä sarjapisteitä, joita MuSa nyt kipeästi tarvitsee. Taistelu pisteistä jatkuu vuodenvaihteen jälkeen perjantaina 4.päivä, jolloin matkustetaan Tampereelle AC Estudiantesin vieraaksi. Seuraava kotiottelu pelataan Su 13.1 klo 18.00 alkaen PJK:ta vastaan.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori

Musan Salama - logo

MuSa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.