Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSa lähtee haastamaan FC Hämeenlinnan

 

MuSa lähtee haastamaan FC Hämeenlinnan


MuSa lähtee tulevana lauantaina haastamaan viime kauden päätteeksi ykkösestä tippuneen Fc Hämeenlinnan. Ailahtelevan talvikauden pelannut Fc Hämeenlinna on kokenut paljon muutoksia viime kaudesta, mutta on varmasti edelleen yksi nousijaehdokkaista. Kovia menetyksiä paikkaamaan Fc Hämeenlinna on hankkinut pelaajia mm. HJS-akatemiasta sekä naapuriseura Härmästä.

MuSalla on allaan erittäin kaksijakoinen sarja-avaus ÅIFK:n vieraana, josta olisi kaivettava sama ensimmäisen jakson fiilis koko ottelun ajaksi. Kurinalainen, tiivis ja yhtenäinen puolustuspelaaminen tulee olemaan avainasemassa nuoren musalauman pelissä myös Hämeenlinnassa. Päävalmentaja Puustinen painottaa myös laadukkaampaa pallollista pelaamista, jota on harjoiteltu pitkä talvi mm. erilaisten pallodrillien muodossa.

MuSan Hämeenlinnaan matkaavasta kokoonpanosta puuttuu Eero Salminen, joka loukkasi polvensa Turussa peittäessään vastustajan vetoa. Salmisen tilanne selviää tarkemmin, kun polvesta saadaan otettua tarpeelliset magneettikuvat. Myös Sami Rantala on todennäköisesti vielä sivussa kauden kynnyksellä murtuneen käden vuoksi ja Teemu Pelttarin pelaaminen on epävarmaa keskivartalovamman johdosta. Muilta osin joukkue on pysynyt terveenä ja matkaan lähtee nälkäinen ja taisteleva ryhmä. Uutena kasvona mukaan liittyy Fc Jazzista MuSaan saapuva Toni Kuusela, joka tuo kokoa ja näköä valkopaitojen takalinjoille. Vahvana pääpelaajana tunnettu Kuusela pelannut pääasiassa topparin tontilla.

Ottelu pelataan Hattulassa, Parolan pallokentällä klo 17.15 alkaen.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää