Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kamil Kreps Ässiin

 

Kamil Kreps Ässiin


Yli 200 NHL-ottelua pelannut keskushyökkääjä Kamil Kreps liittyy joukkueeseen. Lisäksi ryhmää täydentävät puolustaja Valtteri Parikka sekä oma kasvatti Tuomas Huhtanen.

Maailman kovimmat kiekkosarjat läpi kolunnut Kamil Kreps siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella. Tshekkiläinen keskushyökkääjä siirtyi jo juniorina Kanadan kovaan OHL-sarjaan ja jatkoi maailman kovimmassa kiekkosarjassa pelaten yhteensä 232 NHL-ottelua Floridan organisaatiossa. SM-liigassa Kreps pelasi kaudella 2010 – 2011 Kärppien riveissä, jonka jälkeen ura jatkui KHL-liigassa sekä viime kaudella Sveitsin pääsarjassa.

-Kreps on oikealta ampuva isokokoinen keskushyökkääjä ja hänestä odotetaan ratkaisijaa kärkiketjuihin. Hänet tunnetaan loistavana joukkuepelaajana ja SM-liigassa pelanneena hän tuntee sarjan tavat ja vaatimustason.

- Viime kaudella Kreps pelasi NHL:n työsulun vuoksi vähän ja siksi hän tulee tänne kovalla motivaatiolla auttamaan joukkuetta, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola

Lupaava puolustaja Valtteri Parikka saapuu Poriin yksivuotisella sopimuksella. Vuonna 1994 syntyneellä Parikalla on kokemusta nuorten maajoukkueesta ja hän mahtuu ensi kaudella pelaamaan myös A-nuorissa.

- Parikan sopimuksen myötä rakennamme Ässien tulevaisuutta pitkällä tähtäimellä. Molempien yhteinen halu oli lähteä liikkeelle yksivuotisella sopimuksella. Pelaajana hän on monipuolinen hyvä yleispakki, Toivola kommentoi.

Ässäkasvatti Tuomas Huhtanen puolestaan liittyy joukkueeseen yksivuotisella sopimuksella, joka sisältää koeajan. Huhtanen on Ässien oma kasvatti ja hän pelasi edustusjoukkueessa vuosina 2005-2011. Yhteensä Huhtanen on pelannut lähes 300 SM-liigaottelua Ässien, Lukon, HIFK:n ja Ilveksen paidassa.

- Huhtasen vahvuutena on kova työnteko. Hän on hyvä roolipelaaja ja tuttu kaveri meille. Hän tulee meille nälkäisenä hakemaan uralleen uutta nostetta, Toivola päätti.

Ässät tiedottaa myös tehneensä yksivuotisen sopimuksen ulkomaalaisen puolustajan kanssa. Sopimusteknisistä syistä sopimus voidaan tiedottaa heinäkuun alussa.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TuomasHuhtanen

Tuomas Huhtanen

16.3.1987 Noormarkku
Tiedot

KamilKreps

Kamil Kreps

18.11.1984 Litomerice
Tiedot

MikaToivola

Mika Toivola

6.3.1971 Helsinki
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää