Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSa saa vieraita Raumalta

 

MuSa saa vieraita Raumalta


MuSalla on mahdollisuus palata voittokantaan, kun  sarjan toisena majaileva Pallo-Iirot tulee vierailulle Musan Wembleylle. Kolmen ottelun tappioputkessa seilaava MuSa tarvitsee nyt kipeästi pisteitä, jotta sarjapaikan säilyttäminen olisi vielä mahdollista.

Kymmenen ottelua ennen sarjan päättymistä, MuSalla on melkoinen työ kivuta sarjan pohjilta ja säilyttää sarjapaikka. Tämä on kuitenkin mahdollista ja kymmenen pisteen etumatka Sportingiin on vielä kiinni otettavissa, mikäli hyvät otteet käännetään pelikentillä myös pisteiden valossa positiivisen puolelle.

Viime kohtaaminen Pallo-Iiroja vastaan sujui MuSan kannalta erinomaisen hyvin ja tuloksena oli komea 1-2 voitto Äijänsuolta. Helpolla voittoa ei tällä kertaa varmasti tule, sillä Pallo-Iirot omaa laadukkaan joukkueen, joka ei aivan sattumalta löydy sarjataulukon toiselta sijalta. Lisäksi Iirot ovat varmasti sisuuntuneita edellisestä 1-2 tappiosta.

Pallo-Iirot on ollut melkoisessa vireessä viime aikoina ja tuloksena on viisi voittoa viidestä viimeksi pelatusta ottelusta. Hyvään vireeseen on päässyt myös maalien valossa heikkoa alkukautta pelannut hyökkääjä Juho Patola, joka iski hattutempun  Fc Hämeenlinnaa vastaan 7-2 päättyneessä ottelussa. Iirojen tehokkaimat hyökkääjät ovat kuusi maalia kaudella tehneet Stanley Ukwuoma ja Nico Rinne. Juho Patolalla on kasassa viisi osumaa.

MuSaa on vaivannut koko kauden tehottomuus maalinteossa sekä helpot virheet, jotka ovat johtaneet harmillisen usein takaiskumaaleihin. Maaliero 15 tehtyä maalia ja 49 päästettyä kertoo karua kieltään. Ratkaisuvoimaa on ollut liian vähän hyökkäyspäähän, eikä tarvittavaa huolellisuutta ole löytynyt puolustuspäässä. Sami Rantala on johdattanut MuSan hyökkäyksiä kuudella maalillaan, kun toiseksi paras maalintekijä Jarno Ruisniemi on tehtaillut kolme osumaa.

MuSa joutuu lähtemaan otteluun ilman kapteeniaan Jussi Välilää ja kärkimies Jarno Ruisniemeä, jotka kärsivät molemmat pelikieltojaan.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää