Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

 

Pori Futsal erikoistuu futsaliin


Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

FC Jazz, Musan Salama ja Pihlavan Työväen Urheilijat ovat yhdistäneet miesten edustustasolla futsal-voimansa, minkä tuloksena Pori Futsal pelaa lokakuussa alkavalla sarjakaudella Futsal Ykkösessä.

Sarjapaikkaa hallinnoi Musan Salama, jolle paikka on siirretty FC Jazzilta. Pori Futsal ei ole vielä Suomen Palloliiton virallinen jäsen, mutta Pori Futsal -nimi on hyväksytty kilpailunimeksi Futsal Ykköseen.

Futsal Ykkönen on 12 joukkueen valtakunnallinen sarja, jonka voittaja nousee korkeimmalle sarjatasolle eli Futsal-Liigaan.

Pori Futsalin historian ensimmäinen virallinen ottelu pelataan 12. lokakuuta, kun Pirkkalan Jalkapalloklubi saapuu Porin urheilutalolle kello 18.30 alkavaan otteluun.

Pori Futsal päätettiin perustaa, koska kaikki kaupungin edustustason pelaajat ja taustatoimijat haluttiin samaan joukkueeseen, heidän aikaisemmista seurataustoistaan välittämättä.

Jatkossa Pori Futsal aikoo laajentaa toimintaansa myös junioreihin, ja kehittää lajia voimakkaasti Porin ainoana futsalin erikoisseurana.

Pori Futsalin miesten edustusjoukkue on valmistautunut tulevaan sarjakauteen lähes 150 futsalin liigaottelua urallaan pelanneen Timo Laurilan johdolla. Joukkueen toisena valmentajana toimii Jari Helander.

Joukkue on harjoitellut elokuusta alkaen yhdessä. Lopullinen pelaajarinki päätetään ja tiedotetaan lokakuun alussa.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää
Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää