Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Masi Marjamäki palaa Ässiin

Masi Marjamäki palaa Ässiin

 

Joukkueeseen liittyvät Masi Marjamäki, Juho Lammikko sekä Andreas Bernard - Eero Elolle KHL-sopimus

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen laitahyökkääjä Masi Marjamäen kanssa. Hyvät pudotuspelit pelannut Ässäkasvatti siirtyy Poriin Tapparasta. 

- Masi osoitti keväällä vahvaa nousukuntoa ollen yksi Tapparan parhaista pelaajista. Olemme tyytyväisiä, että saamme kokeneen kasvattimme takaisin.

- Marjamäki on kova taistelija. Hän on hyvä maalin edessä ja tuo meille taklausvoimaa, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

- Hienoilla fiiliksillä tullaan takaisin. On huikeaa palata takaisin Ässiin. Täällä on menty paljon eteenpäin. Sain paljon itseluottamusta keväällä, kun pääsin auttamaan joukkuetta omilla vahvuuksillani ja sain itsestäni parasta irti tiukassa paikassa.

- Tuon joukkueeseen suoraviivaisuutta, luisteluvoimaa, hyvää maalineduspelaamista ja johtajuutta tekemisen kautta, Marjamäki kertoi. Ässäkasvatti Juho Lammikko palaa Ässiin yksivuotisella sopimuksella. 19-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella Kanadan kovassa OHL-juniorisarjassa 64 ottelua tehoin 18+26=44. 

- Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saimme kiinnitettyä oman kasvattimme, joka on erittäin lupaava pelaaja. Lammikko kehittyi viime kaudella Kanadassa ja on valmis ottamaan paikan joukkueesta, Toivola kertoi. 

Ässät on tehnyt 1+1 mallisen sopimuksen maalivahti Andreas Bernardin kanssa. 24-vuotias italialainen maalivahti on pelannut Suomessa jo vuodesta 2009 lähtien. Vuonna 2013 Bernard johdatti Mikkelin Jukurit Mestiksen mestaruuteen ja hänet valittiin sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Viime kaudella Bernard torjui SaiPassa 17 ottelua runkosarjassa ja neljä ottelua pudotuspeleissä. 

- Ensi kaudella meillä on hyvä ja laadukas maalivahtikaksikko. Bernard on ollut pitkään Suomessa ja lähdemme siitä, että hän ottaa seuraavan kehitysaskeleensa meillä, Mika Toivola totesi. 

Eero Elo on käyttänyt sopimukseensa kuuluneen KHL-pykälän eikä laitahyökkääjä pelaa Ässissä tulevalla kaudella. Elo iski Ässille yhteensä 50 maalia ja oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta keväällä 2013.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AndreasBernard

Andreas Bernard

9.6.1990 Egna, ITA
Tiedot

EeroElo

Eero Elo

26.4.1990 Rauma
Tiedot

Juho Lammikko

29.1.1996 Noormarkku
Tiedot

MasiMarjamäki

Masi Marjamäki

16.1.1985 Pori
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää