Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSan kohtaa perjantaina SalPan

MuSan kohtaa perjantaina SalPan

 

Mukavaa lentokeliä ylläpitävä Musan Salama pyrkii kasvattamaan voittoputkeaan perjantaina SalPan kustannuksella. Salolaiset ovat aloittaneet kautensa porilaisia selvästi heikommin, sillä seitsemästä ottelusta joukkue on metsästänyt seitsemän pistettä. MuSalla kasassa on 16 pistettä ja jaettu kärkisija GrIFK:n kanssa. Neljänneksi viimeisenä majaileva SalPa on onnistunut nappaamaan kauden aikana vasta yhden voiton, mutta tasapelejä Joutsenet ovat pelanneet jopa neljästi. Tappiot joukkue on kärsinyt ainoastaan GrIFK:lle ja Pallo-Iiroille. Iiroja vastaan joukkue romahti täysin, sillä raumalaiset iskivät taululle rumat 1-5-lukemat. Muutoin joukkueen esitykset ovat olleet tasaisia ja vähämaalisia. Salolaisten riveistä voidaan nostaa esiin neljästi maaliverkkoa kuluvalla kaudella heiluttanut Albijon Muzaci, joka varmasti saa erityishuomiota MuSan loistavasti pelanneelta puolustuslinjalta.

MuSa on avauskierroksella kärsityn tappion jälkeen esittänyt vakuuttavia otteita. Valkoiset Tiikerit eivät ole hävinneet otteluakaan kuuteen kierrokseen ja peräkkäisiä voittoja on vyöllä jo neljä kappaletta. Viimeksi jyrän alle jäi sunnuntaina sarjakärki GrIFK. MuSan ilotulistusta ovat johtaneet odotetut hahmot, sillä vaarallinen hyökkäystrio Plumb Jusufi-Sami Rantala-Niko Vainionpää on kylvänyt tuhoa vastustajan maalilla yhteensä 14 kertaa. Jusufi on osunut kuudesti, Rantala viidesti ja loukkaantumisesta kärsinyt Vainionpää kolmesti.

MuSa saanee tärkeän palasen takaisin rosteriin, kun laitapakki Bilal Velija tehnee paluun pelikentille pienen vamman jäljiltä. Vikkelän Velijan vuoksi SalPalla riittää todella paljon työsarkaa porilaisten hyökkäysrakentelun kitkemisessä, sillä juonikkuutta löytyy vaikka muille jakaa. MuSa on kihauttanut maaliverkkoja seitsemässä ottelussa jo 17 kertaa ja omissa on soinut vain kuudesti. Ennen kaikkea porilaisten pelistä on loistanut itseluottamus ja peli-ilo, joka on varmasti näkynyt myös katsomoihin saakka. Myös SalPa on viime peleissä saanut juonesta paremmin kiinni, sillä joukkue kaatoi ÅIFK:n peräti 4-1 ja pelasi tiukasti puolustavan ESC:n kanssa maalittoman tasapelin. Näin ollen luvassa on varmasti kahden hyvässsä vireessä olevan joukkueen hyvätasoinen ottelu, jota voit seurata vaivatta Musan Salaman Twitterin kautta. Peli alkaa perjantaina 5.6. klo 18.30.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää