Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

 

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Kolmannen kautensa Pesäkarhuissa aloittava, Helsigistä kotoisin oleva Venla Rapila odottaa innolla, että pääsee tekemään töitä joukkueen kolmivuotisen projektin päätökseen saattamisen eteen.

– Päättyneestä kaudesta jäi käteen paljon treenimotivaatiota ja nälkää tulevaan. Lähden hakemaan parasta peliäni kaudelle 2018 ja oman pelin kehittymisen kautta haetaan tietysti myös menestystä joukkueelle. Pesäkarhuissa on mahtava valmennus, joukkue ja olosuhteet, joten näiden ihmisten kanssa on ilo lähteä tulevaan kauteen, kehuu Rapila.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund kertoo Rapilan olevan joukkueelle tärkeä palanen ja kehuu tämän kasvaneen pesäpalloilijana valtavasti.

– ”Venni” on parhaimmillaan yksi Suomen parhaista 1-tilanteen purkajista ja kolmoskoppareista. Hienoa, kun saamme jatkaa hänen kanssaan edelleen töitä.

Opiskelunsa Joensuussa piakkoin päättävä Milla Jakonen siirtyy pois matkapelaajana olemisesta ja odottaa innolla pääsevänsä paremmin mukaan joukkueen treenaamiseen talvikaudella.

– Olemme nousseet kauden 2015 nelossijasta joka vuosi pykälällä ylöspäin ja nälkää löytyy jahtamaan ensi kaudella seuraavaa steppiä. Meillä on kasassa taas mahtava porukka ja olen ylpeä, että saan olla osa sitä ja pelata Porin upean yleisön edessä. Kymmenes kauteni Pesäkarhuissa kertoo, että seurassa homma toimii ja täällä on hyvä olla.

Österlund odottaa Pesäkarhujen kokeneimpiin pelaajiin kuuluvalta Jakoselta entistäkin menestyneempää kautta 2018.

– Milla on meidän ehdoton luottopelaaja, joka on mennyt viimeisen kahden vuoden aikana valtavasti eteenpäin pelin ymmärtämisessä ja on yksi Superpesiksen parhaimpia ulkopelipaikallaan. Lisäksi Milla todisti jo viime kaudella että pystyy pelaamaan myös sisäpeliä ja siinä hän voi olla yllättävänkin tärkeä osa ensi kaudella.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää