Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SPV yksin osallisena maalikilpailussa

Karhujen paluu lähes kuukauden maaottelutauolta ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa. Kotijoukkue SPV oli juuri niin kova kuin ennakkoon oli odotettavissa. Sarjapisteet jäivät Seinäjoen Urheilutalolle 13-5 -lukemin.

Ottelun avauserästä alkoi samalla tapaa kuin joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen. Ensimmäisessä ottelussa SPV tarvitsi 5-0 -johtolukemien saamiseksi vajaat kymmenen minuuttia. Sunnuntaina se kesti reilut kolme minuuttia kauemmin. Matias Veikkolan, Janne Aution, Jari Hankkion ja Sami Kosken kahden osuman turvin tulostaululla olivat lukemat 5-0, kun pelikello oli ehtinyt vierähtää eteenpäin viisi sekuntia vaille kolmetoista minuuttia. Erän päätösnumerot 5-1 iski Karhujen Antti Vuorinen.

Toisessa erässä Seinäjoen Urheilutalolle saapuneet yli 700 katsojaa saivat todistaa myös kuuden maalin syntymistä. Avauserästä poiketen vieraat jäivät erässä nollille ja kaikista maaleista vastasi kotijoukkue SPV. Päätöserään siirryttiin siis porilaisittain surullisista 11-1 -tappioasemista.

Kuten pelin kahdessa ensimmäisessä erässä, niin myös päätöserässä tarjottiin yleisölle kuusi maalia. Erän avaushetkillä Sami Koski viimeisteli illan neljännen maalinsa ja vei isännät jo 11 maalin karkumatkalle. Hetkeä myöhemmin Karhut pääsivät pelaamaan ylivoimaa. Kotijoukkueen rangaistus ehti vanheta vain kuusitoista sekuntia, kunnes loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon palannut Benjamin Lepola iski Karhujen illan toisen maalin. SPV onnistui erässä vielä kertaalleen, kun Konsta Haukkala laukoi Peliveljien 13 maalin. Päätöserän viimeinen kymppi kirjattiin puolestaan Karhuille numeroin 3-0. Ensin Aaro Ollikainen onnistui rangaistuslaukauksella ohittamaan Suomen MM-kultaan torjuneen Eero Kososen. Pari minuuttia myöhemmin Antti Vuorinen viimeisteli pelin toisen maalin Ville Salosen esityöstä. Pelin viimeisestä maalista vastasi porilaisten Eero Vanhatalo. Vanhatalon maalin myötä tulostaululle saatiin ottelun päättäneet 13-5 -lukemat.

Pahiten Karhuja sunnuntaina kuritti kuusi tehopistettä kerännyt Sami Koski. Karhujen tehokkaimpana puolestaan hääri kolme maalisyöttöä merkkauttanut Ville Salonen.

- Oltiin jäljessä jokaisella osa-alueella. Omista ei päästy pois paineen alta, kommentoi pelin jälkeen Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Kolmannesta erästä muodostui vain pelailua. Saimme siinä muutaman onnistumisen loppuun.

- Peliveljillä on todella laadukas nippu ja se kyllä näkyy tulostaululla. Harmillisen rikkonainen tauko meillä. Liikaa ollut vammoja ja sairasteluja eikä olla päästy treenaamaan tarpeeksi ehjillä viisikoilla, päättää Lehti.

Roope Mutka 24 torjuntaa

Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi vuoden viimeisenä viikonloppuna, kun joukkue pelaa ensin lauantaina kotikentällään ja heti perään sunnuntaina vieraissa. Karhujen seuraava kotiottelu pelataan siis joulukuun 29. päivä Porin Urheilutalolla, kun EräViikingit saapuu kello 17:00 alkavaan otteluun vieraaksi.