Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen kotikausi käyntiin Hyvinkään Tahkoa vastaan

Pesäkarhujen kotikausi käyntiin Hyvinkään Tahkoa vastaan

Pesäkarhut aloittaa kotikautensa huomenna keskiviikkona kohtaamalla Hyvinkään Tahkon Erku-Areenalla kello 18. Ottelu on Pesäkarhujen tämän kauden toinen ja seuraa onnistunutta vierasottelua Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND on tyytyväinen ensimmäiseen otteluun ja siihen, että ottelua edeltäneissä harjoituksissa tuntunut jännitys ei näkynyt kentällä ollenkaan. 

- Pelattiin kyllä hyvä, ehjä ottelu, Österlund toteaa ja nostaa esiin erityisesti EMILIA LINNAN, SUSANNE OJANIEMEN ja SUSANNA PUISTON onnistuneet lyöntisuoritukset. 

Myös Pesäkarhujen EMILIA ITÄVALOLLE jäi hyvä tunne Seinäjoen reissusta. 

- Jäi tosi hyvä fiilis, kun pelattiin noin onnistunut ensimmäinen ottelu ja saatiin paljon juoksujakin, Itävalo iloitsee. Hän lisää kuitenkin, että se, mitä kotiottelu Hyvinkään Tahkoa vastaan tuo tullessaan nähdään vasta paikan päällä. 

Ensimmäiseen kotiotteluun odotukset ovat kovat, ja sekä Itävalo että Österlund kertovat, että kotona pelaaminen on tietysti aina mahtavaa. 

- Kotiottelut ovat aina hienoja, kun taustalla on yleisön tuki, Itävalo jatkaa ja kertoo odottavansa innolla sitä, kuinka paljon yleisöä Erku-Areenalle saadaan keskiviikon otteluun. Myös Österlund toivoo runsasta yleisömäärää kotikauden avaukseen. 

Hyvinkäältä Pesäkarhuja vastaan saapuu viime kaudelle Superpesikseen noussut Tahko, joka on Österlundin mukaan hyvä joukkue ja saattaa tällä kaudella yltää loppumittelöissä jopa kuuden parhaan joukkoon. Suurelta osin Hyvinkäältä tulee vastaan samanlainen joukkue, kuin viime vuonna, mutta yksi merkittävä ero löytyy: Tahko on sitten viime vuoden saanut riveihinsä lupaavan kotiuttajan ESSI RITOLAN, joka luo Österlundin mukaan myös kiinnostavan vastakkainasettelun keskiviikon otteluun. 

- Kyllä se on varmasti kiinnostavaa seurata miten meidän Ojaniemi, Linna ja Puisto haastavat Hyvinkään kotiuttajat Essi Ritolan ja PAULIINA HARISEN, Österlund pohtii. 

Itävalo puolestaan odottaa kotikauden avausottelussa pirteää ja reipasta peliä ja toivottavasti myös paljon onnistumisia. Koko kauden odotuksia kysyttäessä Itävalo myöntää toivovansa kaudelta paljon, mutta korostaa keskittymistä jokaiseen peliin kerrallaan. 

- Kokonaisuudessaan odotan hyvää kautta pitkän treenikauden ja onnistuneen Halli-SM -turnauksen jälkeen, mutta tässä vaiheessa mennään nyt peli peliltä ja katsotaan sitten mihin suuntaan tämä kausi lähtee etenemään, Itävalo summaa. 

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää