Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yllätyshaastaja Pesäkarhujen vieraaksi

Yllätyshaastaja Pesäkarhujen vieraaksi

Tiistaina 23.7. Pesäkarhut ottaa yhteen Seinäjoen Maila-Jussien kanssa kotikentällään Erku-Areenalla. Seinäjoki on pelannut tähän asti tasokkaan runkosarjan ja onnistui jopa viime perjantaina pelatussa kotiottelussaan kaatamaan edellisellä viikolla Pesäkarhuille taipuneen Lapuan Virkiän. 

Maila-Jussit ovatkin onnistuneen kautensa mukaisesti sarjataulukossa neljäntenä ja taistelevat tosissaan paikasta neljän parhaan joukossa. Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND myöntää, että Seinäjoen menestys on ollut jollain tapaa yllätys, mutta nostaa myös esiin, että joukkueella on myös selkeitä vahvuuksia, jotka varmasti auttavat onnistumisissa. 

- He pelaavat erittäin rohkeaa ja ehkä myös röyhkeää ulkopeliä. Lisäksi Seinäjoen nuori lukkari JOHANNA KARJANLAHTI on pelannut hienosti, Österlund kommentoi ja toteaa, että muun muassa kyseinen lukkari on huomisessa ottelussakin seurattavan arvoinen pelaaja. 

Jos Seinäjoella on mennyt runkosarja hyvin, niin on myös Pesäkarhuilla, sillä porilaisilla on käynnissä jo yhdeksän ottelua kestänyt voittoputki. Tilanne ei kuitenkaan Österlundin mukaan vaikuta erityisesti joukkueen tekemiseen. 

- Valmistaudumme aina yksittäisiin otteluihin ja lähdemme voittamaan niitä. Emme juuri ajattele sitä, että minkälaisessa voittoputkessa olemme, hän toteaa. Jatkuva onnistuminen kertoo kuitenkin paljon joukkueen tilanteesta, ja varmasti kannustaa myös hyviin suorituksiin jatkossa, kuten Österlundkin myöntää. 

- Joukkue tuntuu olevan henkisesti hyvässä paikassa, ja pelaajat tekevät töitä kovalla itsetunnolla ja päämäärätietoisesti, sekä treeneissä, että otteluissa. Meillä on tällä hetkellä selvästi sellainen nauttimisen ilmapiiri. 

Mukaan hyvään ilmapiiriin on myös palannut alkukauden Kempeleen Kirissä lainassa ollut MINTTU VETTENRANTA, joka kertoo katsovansa ilolla sitä, miten hyvin Pesäkarhujen peli on sujunut, ja odottaa innolla sitä, miten joukkue jatkaa myös eteenpäin. Hyvään tunnelmaan on varmasti mukava palata, etenkin kun Vettenrannan alkukauden joukkue on yleisesti tunnettu iloisesta ilmeestään. Myös lukkari itse kertoo Kempeleen Kirin olevan maineensa arvoinen. 

- Joukkueen ilmapiiri oli kyllä ehdottoman positiivinen, eikä epäonnistumisia jääty sen erityisemmin murehtimaan. Tottakai ne käytiin läpi ja niistä opittiin, mutta sitten jatkettiin aina hyvällä fiiliksellä eteenpäin, Vettenranta kuvaa. 

Loppukauden ajatuksia kysyttäessä Vettenranta kertoo lähinnä toivovansa ehjää kautta ja kertoo kokonaisuudessaan olevansa iloinen Poriin paluusta, vaikka myöntääkin, että vierailu Kirin riveissä oli varmasti hyvä kokemus tähän väliin. 

Tiistain ottelussa Pesäkarhuille on mahdollisuus napata sarjataulukon kärkipaikka. Kärjessä jo pitkään ollut Lapua siintää vain yhden pisteen päässä, kun Pesäkarhut on pelannut yhden ottelun vähemmän. Voitto Seinäjoesta toisi siis porilaiset runkosarjan voiton tuntumaan. Seinäjoen kohtaamisen jälkeen Pesäkarhuilla on jäljellä enää neljä runkosarjan ottelua, joten jatkopelit lähestyvät jo kovaa vauhtia, ja joukkueella onkin jo katse syksyssä. 

- Tässä vaiheessa runkosarjaa käytetään valmistava päivä ja itse pelipäivä siihen, että keskitytään sen hetkiseen vastustajaan, mutta muuten treenejä tehdään täysin syksyä ajatellen, Österlund myöntää ja kertoo myös, että jatkopeleihin valmistautumisen osalta joukkue on aikataulussa, ja syksyllä ollaan juuri siinä kunnossa, kuin on tarkoituskin.  

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää