Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon. Testiajalle kuului myös yksi harjoitusottelu ja mies debytoi jo silloin maaliskuussa Salama-paidassa FC Jazzia vastaan. Ottelussa Frederiksen maalasi kahdesti ja lensi punaisella kortilla ulos ottelusta. Mies oli aivan pitelemätön maalin edessä, mutta pystyy myös pallolliseen peliin ja omaa kohtuullisen hyvän laukauksen.

Yli kaksimetrinen Frederiksen on viime kaudet pelannut Tanskan 2. divisioonaa, eli kolmanneksi korkeinta sarjatasoa. Tie Poriin ja MuSaan tuli sattuman kautta, kun agentti kertoi MuSan haluavan testata miestä. Maaliskuussa mies kertoi testin olleen hyvä kokemus, joukkueessa on hyvä henki ja valmentaja.

Seuran johdossa ja valmennuksessa ollaan luonnollisesti erittäin tyytyväisiä sopimuksen syntymiseen ja potentiaalia tulevaksi kulttipelaajaksi on olemassa.

- Uskon, että John Frederiksen oli se puuttuva palanen. Hän on pelaaja, jonka porilaiset haluavat nähdä ja, jota vastustajat saavat pelätä jokaisessa tilanteessa. John aiheuttaa sellasta kivaa porilaista tunnereaktiota ja puhetta toreilla. Olen erittäin iloinen, että saimme Johnin Poriin. Uskon, että kun Yutaka ja John saadaan kehiin, niin MuSa haastaa tässä sarjassa jokaisen joukkueen, MuSan toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi

- John oli meillä testissä keväällä ja esiintyi mainiosti harjoitusottelussa FC Jazzia vastaan. Olen erittäin iloinen, että päästiin hänen kanssaan sopimukseen. John on osoittanut heti ensimmäisestä päivästä alkaen olevansa todella nälkäinen ja halukas menemään urallaan eteenpäin. Hän on erittäin voitontahtoinen ja valmis pelaamaan seuralle. John on hyökkääjä, joka on alati vaarallinen, lisäksi hän ei tyydy pelkästään targetiksi, vaan haluaa aktiivisesti osallistua peliin. Kun hän kaiken lisäksi osaa käyttään kokoaan 2.02 cm hyväkseen, pystyy hän tarvittaessa pitämään palloa ja saamaan muun joukkueen hyökkäykseen mukaan. Uskon, että John tulee olemaan kova hyökkääjä tähän sarjaan, MuSan päävalmentaja Ville Ulanen kommentoi tuoretta hankintaa.

Tuore hankinta John Frederiksen on näillä näkymin kehissä ensi viikon torstaina, kun MuSa kohtaa EuPa:n harjoituskauden päättävässä pelissä Luvialla klo 18.30. Ykkösen kausi MuSan osalta alkaa lauantaina 27.6. Vaasassa VPS:n vieraana.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää