Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon. Testiajalle kuului myös yksi harjoitusottelu ja mies debytoi jo silloin maaliskuussa Salama-paidassa FC Jazzia vastaan. Ottelussa Frederiksen maalasi kahdesti ja lensi punaisella kortilla ulos ottelusta. Mies oli aivan pitelemätön maalin edessä, mutta pystyy myös pallolliseen peliin ja omaa kohtuullisen hyvän laukauksen.

Yli kaksimetrinen Frederiksen on viime kaudet pelannut Tanskan 2. divisioonaa, eli kolmanneksi korkeinta sarjatasoa. Tie Poriin ja MuSaan tuli sattuman kautta, kun agentti kertoi MuSan haluavan testata miestä. Maaliskuussa mies kertoi testin olleen hyvä kokemus, joukkueessa on hyvä henki ja valmentaja.

Seuran johdossa ja valmennuksessa ollaan luonnollisesti erittäin tyytyväisiä sopimuksen syntymiseen ja potentiaalia tulevaksi kulttipelaajaksi on olemassa.

- Uskon, että John Frederiksen oli se puuttuva palanen. Hän on pelaaja, jonka porilaiset haluavat nähdä ja, jota vastustajat saavat pelätä jokaisessa tilanteessa. John aiheuttaa sellasta kivaa porilaista tunnereaktiota ja puhetta toreilla. Olen erittäin iloinen, että saimme Johnin Poriin. Uskon, että kun Yutaka ja John saadaan kehiin, niin MuSa haastaa tässä sarjassa jokaisen joukkueen, MuSan toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi

- John oli meillä testissä keväällä ja esiintyi mainiosti harjoitusottelussa FC Jazzia vastaan. Olen erittäin iloinen, että päästiin hänen kanssaan sopimukseen. John on osoittanut heti ensimmäisestä päivästä alkaen olevansa todella nälkäinen ja halukas menemään urallaan eteenpäin. Hän on erittäin voitontahtoinen ja valmis pelaamaan seuralle. John on hyökkääjä, joka on alati vaarallinen, lisäksi hän ei tyydy pelkästään targetiksi, vaan haluaa aktiivisesti osallistua peliin. Kun hän kaiken lisäksi osaa käyttään kokoaan 2.02 cm hyväkseen, pystyy hän tarvittaessa pitämään palloa ja saamaan muun joukkueen hyökkäykseen mukaan. Uskon, että John tulee olemaan kova hyökkääjä tähän sarjaan, MuSan päävalmentaja Ville Ulanen kommentoi tuoretta hankintaa.

Tuore hankinta John Frederiksen on näillä näkymin kehissä ensi viikon torstaina, kun MuSa kohtaa EuPa:n harjoituskauden päättävässä pelissä Luvialla klo 18.30. Ykkösen kausi MuSan osalta alkaa lauantaina 27.6. Vaasassa VPS:n vieraana.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää