Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Viime kaudella Kajaanissa kauden ensimmäisessä pelissä jalkansa loukannut Mäkelä joutui siitä leikkaukseen ja kausi oli täten pulkassa. Edessä oli pitkä kuntoutusjakso ja takapakkiakin tuli matkan varrella. Nyt kuitenkin vaikean loukkaantumisen jälkeen mies on tekemässä paluun takaisin pelikentille yli vuoden tauon jälkeen ja ison työn porilaisen futiksen eteen tehnyt Mäkelä nähdään Salama-paidassa vielä seuraavan kahden kauden ajan.

S-P kuuluu joukkueen kokeneeseen osastoon yhdessä Jussi Välilän, Antti-Pekka Pihlaisen, Verneri Salmisen ja Juuso Aallon kanssa. Ykkösessä miehellä on kasassa yhteensä 122 ottelua, joissa mies on laittanut pallon maaliin yhteensä 35 kertaa. Veikkausliiga-debyytin mies teki vuonna 2004 MyPa:a vastaan FC Jazzin väreissä.

Päävalmentaja Ville Ulanen on innoissaan S-P:n paluusta kentille:

- Yli vuoden poissaolo ja kaksi polvileikkausta takana. Hienoa että spllä on halua tulla sieltä vielä takaisin. Spn historia porilaisessa jalkapallossa on mahtava ja on hienoa että joukkueessa on iso porilainen pelaaja kaikilla mittareila. Haluan uskoa että kovalla työmäärällä sp tulee vielä takaisin pelikentille ja sopimuksen myötä hänellä on se sama usko siihen, kertoo Ulanen.

Samoilla linjoilla on myös toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi:

- S-P:llä on pitkä kuntoutusjakso takana ja hieman takapakkiakin tuli. S-P on tehnyt pitkän työn porilaisen futiksen eteen ja ura saa kaksivuotisen sopimuksen myötä jatkumon. SP:n vasuri tiedetään ja tunnetaan, nyt vaan malttia ja sitten terveenä kehiin, kommentoi Löytökorpi.

- Näiden pelaajien myötä haluan kutsua porilaisia yrityksiä ja yksityishenkilöitä kannustamaan ja viihtymään stadionille 4.7 alkaen, Löytökorpi lisää.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää