Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesä Ysit– Pesäkarhut 0-2 (4-12, 5-10)
Pesäkarhujen palkitut: Pinja Arbelius (I), Emilia Itävalo (II)

Porilaisjoukkue saneli Lappeenrannan Vanhiksella pelatun ottelun tahdin ja pelasi pisteet taskuunsa varmoin elkein. Kotijoukkue onnistui rakentamaan vain 11:sta kolmostilannetta Pesäkarhujen 37:ää vastaa. Porilaisten sisäpelissä tehokkaasti etenijöitä kotipesän turviin löi kovassa lyönnissä koko kauden olleet Emilia Linna, Pinja Arbelius ja Susanna Puisto.

Pesäkarhut laittoi juoksuhanan päälle heti ensimmäisessä jaksossa ja kotiutti etenijöitä 14:sta juoksun arvoisesti, voittaen ensimmäisen jakson kymmenen pisteen erolla. Kunnareitakin ottelussa nähtiin vierailijoilta kaksin kappalein, kun sekä Roosa Törmänen että Linna pääsivät lyönneillään tuulettamaan edetessään kotipesästä suoraan kolmospesälle asti. 

Pesäkarhujen kokoonpanossa nähtiin tänään myös muutamia muutoksia, kun Majuttarista tuttu Tiia Peltonen teki Superpesis debyyttinsä Pesäkarhujen paidassa. Nopeajalkainen Peltonen ehti tuoda porilaisjoukkueelle kolme juoksua, kun sekä Arbelius että Linna järjestelivät etenijän kotipesään.

Lukkarina ottelussa pelannut Pesäkarhujen B/Ykkösen Lotta Nummikari suoritui myös roolissaan Minttu Vettenrannan paikkaajana mallikkaasti. Sisäpelissä Nummikari pääsi kotiutuksenkin makuun, lyödessään Eveliina Tuomisen kotipesään heti ensimmäisessä vuorossa ja Maria Suomisen seuraavassa.

Vaikka kotijoukkue ei päässytkään ottelussa kolmostilanteilla juhlimaan Pesäkarhujen lailla, onnistui Pesä Ysit tuomaan yhdeksän juoksua. Kuusi joukkueen juoksuista löi ottelussa Pesä Ysien ykköspalkituksi arvostettu Go On Superjokeri Henriikka Harinen. 

- Tänään oli kauden ensimmäinen pitkä pelimatka, mutta ei näkynyt kyllä missään. Tuntui tosi hyvältä lähetä peliin, ykköspalkittu Arbelius totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

Pesä Ysien peliä pelinjohtaja Jari Komulainen kuvaili vuoristoradaksi. Välillä sisäpeli toimi ja Pesäkarhujen ulkokentästä meni juoksuja läpikin, mutta laatu ei pysynyt tasaisena läpi ottelun.

- Tasoero oli iso, mutta meidän sisäpelissämme oli ilahduttaviakin asioita, Komulainen pohti.

Pesäkarhujen Sami Österlundille illan ottelu oli 200. naisten Superpesiksen pelinjohtajana. Österlund oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja totesi Arbeliuksen tavoin, että pitkä bussimatka ei haitannut porilaisten peliä.

- Yhtenä teemana oli tänään, että jaksojen alkujen pitää olla hyviä ja onnistuttiin siinä. Ratkaistiin nopeasti, niin kaverin avustuksella kuin hyvillä lyönneilläkin, Österlund analysoi.

Pesäkarhut matkustaa seuraavaksi takaisin länsirannikolle, haastamaan Feran Raumalla jo tänä perjantaina 17. heinäkuuta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää