Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Ljungmanin jatkaminen on joukkueelle iso asia. Hän on todella esimerkillinen pelaaja kaikessa tekemisessä. Hän tekee asioita juuri niin kuin pyydetään ja hänen perustasonsa on tällä hetkellä korkea. MuSaFutsalissa hän aloittaa jo seitsemännen kautensa. Kuuden kauden aikana hän on pelannut 82 ottelua, joissa on tilastoinut tehot 15+22=37. Milloinkaan Ljungman ei joukkueen tehokkaimpia ole ollut, eikä häneltä mitään sellaista roolia odotetakkaan. Viime kauden 16 pelattua ottelua toi kasaan 3+3=6 tehopistettä. Kertaalleen hänet valittiin joukkueen parhaimmaksi pelaajaksi. Viime kaudella oli monessa muussakin pelissä joukkueen parhaimmistoa, mutta palkinnot nappasi yleensä joku pistehirmu.

Valmentaja Juha Helander on äärettömän onnellinen ”Miltsin” jatkosta. ”Muutoin olisin joutunut soittelemaan hänelle koko kesän ja maanittelemaan jatkamaan”, naurahti Helander. Ljungman kuuluu valmentajan luottopelaajiin, ja niihin, joita laitetaan kentälle suojelemaan johtoasemaa lopussa.

Viime kausi kun päättyi koronaviruksen takia liian aikaisin, oli kova paikka myös Ljugmanille. Tosi iso harmitus jäi kytemään pitkäksi aikaa. Nyt se on kuitenkin käännetty haluun voittaa tulevalla kaudella. Ljungman lähtee tulevaan kauteen kirkkain mitali mielessä.

Lähde: musansalama.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2018-2019 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää
MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen taistelu lopputurnauspaikasta päättyy tulevana lauantaina kun lohkovaihe saadaan päätökseen.

Lue lisää