Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nick Merkley Ässiin

Nick Merkley Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Nick Merkleyn kanssa. Sopimukseen sisältyy joulukuun puoleen väliin saakka ulottuva NHL-optio.

23-vuotias kanadalaishyökkääjä saapuu New Jersey Devilsin organisaatiosta, jonka riveissä Merkey pelasi kaudella 2019 – 2020 neljä ottelua tehoin 1+1 =2.

Päättyneellä kaudella oikealta ampuva Merkley pelasi myös 54 AHL-ottelua tehoin 11+24 =35.

- Olen tyytyväinen, että Nick on meidän ensimmäinen kiinnityksemme hyökkäysosastolle hankintakiellon jälkeen. Nick saapuu Suomeen lähipäivinä ja hän on pelikykyinen heti karanteeniajan jälkeen.

- Nick on erittäin kilpailullinen ja tavoitteellinen persoona. Hän on positiivinen kaveri, joka tuo energiaa joka vaihtoon. Hän on hyvä kamppailuissa, nopea, ymmärtää pelin erinomaisesti ja hänellä on periksiantamaton luonne. Lisäksi Nick on erinomainen suunnanmuutospelissä ja luomaan tilanteita maalinedustalle sekä kiekollisena että kiekottomana. Hän näkee pelin hyvin, omaa hyvän syöttötaidon, mutta ampuu myös nopeasti pienestä tilasta, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Nick Merkley on Arizonan 1. kierroksen varaus vuodelta 2015. Hän debytoi joukkueessa kaudella 2017 – 2018 pelaten yhden NHL-ottelun ja samalla kaudella AHL-liigassa hyökkääjä iski 38 ottelussa tehopisteet 18+21 =39.

- Nick on aika lähellä NHL-pelaajaa ja saikin viime kaudella neljä peliä New Jersey Devilsissä. Hänellä on kaikki ominaisuudet onnistua Liigassa. Keskustelut etenivät Nickin kanssa hyvässä hengessä ja hänen tavoitteensa on NHL. Nickin sopimukseen sisältyy NHL-optio joulukuun puoleen väliin asti ja ilman sitä optiota emme olisi saaneet miestä Poriin. Hänen lähitavoitteensa on kuitenkin auttaa meitä seuraavalle tasolle, ja hän on täysin sitoutunut siihen, Tommi Kerttula kommentoi.

Merkley on pelannut urallaan viisi NHL-ottelua ja AHL-liigan osalta uratilastot ovat 137 ottelua tehoin 39+69 =108. Uransa ensimmäisen NHL-maalin hyökkääjä iski viime helmikuussa Columbus Blue Jacketsin verkkoon.

- Tämä on hieno mahdollisuus minulle. Olen kuullut kaupungista ja joukkueesta paljon hyvää ja odotan kovasti otteluita Ässissä ja tutustumista uusiin joukkuekavereihin.

- Haluan palata takaisin NHL:ään jollakin aikataululla ja tiedän, että Ässissä on pelannut loistavia pelaajia, joista on kehittynyt huippuja aina NHL-tasolla asti. Uskon tämän olevan minulle paras reitti takaisin NHL:ään.

- Haluan auttaa joukkuetta voittamaan. Pidän itseäni työteliäänä pelaajana. Tykkään kamppailla, mutta haluan myös tehdä peliä ja osallistua aktiivisesti hyökkäyspelaamiseen.

- Tähän mennessä urani ehdoton kohokohta on ensimmäinen NHL-maalini. Isäni oli matkustanut Calgarystä otteluun ja hän pääsi näkemään paikan päällä onnistumiseni. Toinen merkittävä hetki oli WHL-liigan mestaruus vuonna 2015, Nick Merkley kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää