Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Borgman täydentää Ässien puolustuksen

Andreas Borgman täydentää Ässien puolustuksen

Ruotsalaispelaaja Andreas Borgman siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy 15. joulukuuta asti ulottuva NHL-optio.

25-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella AHL-liigassa 53 ottelua tehoin 2+14 =16. Borgman on pelannut urallaan 48 NHL-ottelua tehoin 3+8 =11.

AHL-liigan puolella Andreas Borgman on pelannut vuosina 2017 – 2020 yhteensä 123 ottelua tehoin 10+32 =42.

- Andreas Borgman on ehdoton huippupelaaja Liigaan. Ollakseni rehellinen, hän ei olisi normaalissa tilanteessa ollut saatavilla tähän sarjaan. Olemme tyytyväisiä, että pitkien keskusteluiden jälkeen hän valitsi Ässät ensi kauden seurakseen. Meillä oli oikea rooli vapaana ja kärsivällisyys palkittiin.

- Halusimme ison roolin puolustajan, joka pystyy pelaamaan vahvaa peliä kahteen suuntaan ja laadukkaasti sekä ylivoima- että alivoimapeliä.

- Andreas on vahva, hyvä kamppailija ja kova taistelija puolustuspäässä. Hän lukee peliä hyvin, pystyy rytmittämään peliä ja auttaa meitä hyökkäyspelissä, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Andreas Borgman on pelannut urallaan neljä ottelua Ruotsin maajoukkueessa. Hän on voittanut urallaan AHL-liigan ja Ruotsin mestaruuden, joista Ruotsin kultamitalia hän juhli yhdessä Ässien maalivahti Linus Söderströmin kanssa vuonna 2017. Tuolloin Borgman oli pudotuspelien tehokkain puolustaja iskemällä 14 ottelussa 10 tehopistettä.

- Andreas on ikäisekseen kokenut ja hän on ollut voittavissa organisaatioissa. Hän oli HV-71:n kärkipuolustaja mestaruuskaudella.

- Puolustuksemme on nyt tässä ja valmiina Liigaan. Meillä on yksitoista puolustajaa, jotka pystyvät pelaamaan tätä sarjaa ja kilpailu pelipaikoista on kovaa. Emme hae täydennystä puolustuspäähän, jos asiat menevät, kuten olemme suunnitelleet ja pelaajat pysyvät terveenä, kehitysjohtaja Kerttula kommentoi.

- Tämä on minulle hieno mahdollisuus. Tulen tänne vastuun ja ison roolin vuoksi ja uskon kehittyväni Ässissä.

- Pelaan kovaa ja annan aina joukkueelle 110 prosenttia ja lisäksi pyrin avaamaan peliä hyvin.

- Tähän mennessä urani parhaina saavutuksina pidän mestaruuksia Ruotsissa ja AHL-liigassa sekä urani ensimmäistä NHL-ottelua Toronto Maple Leafsissa. Olin aina unelmoinut pelaavani NHL:ssä ja sen toteutuminen oli todella mahtavaa, Andreas Borgman.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää