Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhujen palkitut: Susanna Puisto (I), Susanne Ojaniemi (II)
Pesäkarhut – Manse PP 2-1s (1-3, 12-3, 2-0)

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa. Ennen ottelun alkua Pesäkarhut lahjoitti Porin kaupungin iltapäiväkerhojen hyväksi kerätyn hyväntekeväisyysottelun 4000 € lahjoitussumman. Pesäkarhujen kapteeniston, toiminnanjohtaja Satu Kojolan sekä puheenjohtaja Vesa Saineen luovuttamaa lahjoitusta vastaanottamassa oli sivistystoimialan johtaja Esa Kohtamäki. Lahjoituksen mahdollistivat hyväntekeväisyysottelun 39 yhteistyökumppania, sekä ottelun yleisö. 

Keskiviikkoillan välieräottelun alkaessa Pesäkarhujen ensimmäinen jakso ei lupaillut hyvää karhujoukkueelle. Vaikka tällä kertaa Mansen sisäpeliä saatiin pidettyä kurissa eikä Virpi Hukka päässyt liikoja tuulettelemaan, ei Pesäkarhujen kotiutus saanut tuulta alleen. Jakson alussa Manse otti nopeasti 0-2 johtoaseman ja piti porilaiset ahtaalla, eikä neljännen tasoittavalla tullut Pinja Arbeliuksen lyömä avausjuoksu riittänyt kääntämään ottelua porilaisten hyväksi. 

Selkä seinää vasten otteluun lähtenyt Pesäkarhut löysi tauon jälkeen täysin uuden vaihteen koneistostaan ja rökitti Mansen toisessa jaksossa selvin lukemin. Pesäkarhut aloittivat jakson hakkaamalla neljä juoksua kotipesään, kun paloton ajolähtö pyöri pyörimistään. Illan tehonaiseksi kruunattiin ansaitusti Pesäkarhujen kapteeni ja Go On Superjokeri Susanna Puisto, joka tykitti toisessa jaksossa 1+5 juoksua. 

Ensimmäisen vuoroparin tasoittavassa vuorossa Manse PP lähti vielä taisteluun mukaan, kotiuttaessaan sekä Henna Peltokankaan että Hukan, mutta viimeistään Puiston kunnari laittoi tamperelaisten räpylän vapisemaan. Puiston lisäksi lyödyistä juoksuista vastasivat Emilia Linna, Milla Oksa, Kaisa-Maija Rosvall, Tiia Peltonen sekä Arbelius ja jakso päättyi huikein 12-3 lukemin.

Supervuorossa Pesäkarhut lähti ensimmäiseen lyöntivuoroon ja onnistuikin saamaan taululle kaksi tärkeää juoksua, kun Henna Juka sekä Susanne Ojaniemi kirmasivat kotipesän turviin ennen palloa. Manse PP:n joukkue ei ollut edellisestä jaksosta lannistunut, vaan lähti tavoittelemaan supervuoron ja välierien voittoa kynsin ja hampain. Emma Sallinen kavensikin supervuoron 2-1 lukemiin, mutta tiukan pesäkilvan jälkeen Henna Jukan huikea heitto takakentältä poltti Kirsi Ala-Lipastin ja Pesäkarhut tuuletti raivokkaasti voittoaan.

- Pori tuli hyvin toiselle jaksolle ja olivat selkeästi päättäneet, että ottelusarja ei katkea tänään. Meillä muutamat räpylävirheet kertaantuivat ja loppuratkaisu oli tiukka, Mansen pelinjohtaja Markus Wirzenius totesi ottelun jälkeen.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund ei myönnä, että tauon aikana pukukopissa olisi tehty erityisiä taikoja, jotta lyönti alkaisi osua keppiin, vaan todettiin, että parantaa pitää, mikäli tahdotaan voittaa. Toisen jakson kaltaisessa tilanteessa ei Österlundin mukaan peliä tarvitse erityisesti edes johtaakaan, kun tilanne soljuu ja kaikki onnistuu. 

- Vieläkin täytyy otetta hurjasti parantaa, jos haluamme Mansen kotonaan kaataa lauantaina. Hyvä että voitettiin tämä ottelu, nyt palautellaan ja treenataan, Österlund kertoo.

Neljäs välieräottelu pelataan lauantaina 12. syyskuuta, kun Pesäkarhut matkaa Tampereelle jatkamaan välierätaistelua Manse PP:n kanssa. Ottelu alkaa kello 16 ja voit seurata sitä ottelua Ruutu+ palvelun kautta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää