Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NiceFutiksen Anna Auvinen Naisten Liigassa Veikkauksen syyskuun pelaaja

 
NiceFutiksen Anna Auvinen Naisten Liigassa Veikkauksen syyskuun pelaaja

Jalkapallon pelaajayhdistys, eli pelaajat itse, ovat valinneet NiceFutiksen Anna Auvisen Naisten Liigassa Veikkauksen syyskuun pelaajaksi.

Maalipörssin kärjessä

Auvinen johtaa Naisten Liigan maalipörssiä 17 osumallaan ja on ollut tärkeänä lenkkinä porilaisten varmistaessa sarjapaikkansa myös ensi kaudeksi. Syyskuun kahdessa ottelussa Auvinen onnistui maalinteossa kertaalleen. Auvinen oli valinnastaan iloisesti yllättynyt.

- Hyvät fiilikset tästä ehdottomasti. Olen yllättänyt senkin vuoksi, ettei joukkueemme kausi ole mennyt niin hyvin kuin olisi pitänyt. Omasta tasaisuudestani olen myös tänä vuonna ollut yllättynyt. Maalintekijät kuitenkin elävät maaleista, joten tuntuu hyvältä, että onnistumisia on tullut, kertoo Auvinen.

Naisten Liiga on tällä kaudella erittäin tiukka ja putoamisesta käydään kovaa taistelua viimeiselle kierrokselle saakka. NiceFutis lunasti lippunsa Naisten Liigaan myös ensi kaudeksi mikä luonnollisesti ilahdutti Auvista.

- Se on tiukan loppukauden jälkeen hyvä asia. Tavoitteemme olivat alkukaudesta ylempänä, jopa mitalitaistelussa. Tavoite muuttui kauden aikana ja loppukaudesta haluttiin vain varmistaa sarjapaikka.

Auvinen on ollut pääosin tyytyväinen NiceFutiksen kauteen, mutta parannettavaakin löytyy.

- Meidän pitäisi saada jokaisesta pelaajasta täysi potentiaali irti. Olimme tällä kaudella epätasaisia. Kaikkien pitäisi pystyä parhaimpaansa peleissä. Tiedämme, että meillä on hyvä joukkue ja mahdollisuudet voittaa periaatteessa mikä tahansa joukkue.

Omat tulevaisuuden suunnitelmat Auvisella ovat vielä melko auki, mutta toki jalkapallo korkeimmalla sarjatasolla on yksi osa sitä.

- Haluan pelata edelleen Naisten Liigaa. Opiskelen Jyväskylässä, johon on Porissa suhtauduttu todella hyvin ja se on minulle tärkeää. Ulkomaista ei pidä sanoa ettei koskaan, mutta nyt olen osannut ajatella vain opintoja. Toisaalta tämä kausi meni sen verran hyvin, että olisihan se joskus mukava katsoa mihin rahkeet riittävät.

Auvinen palkitaan 17.10., kun NiceFutis emännöi FC Sportia.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää