Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaukalopalloliiga käynnistyy lauantaina

 
Kaukalopalloliiga käynnistyy lauantaina

Porissa pelataan sunnuntaina maakunnan herruudesta

Alkamassa on Kärppien kohdalla 13. liigakausi. Joukkue on saalistanut neljä kultaa ja kolme hopeaa liigassa olonsa aikana. Mestaruudet ovat vuosilta 2004,2005,2006 ja 2009 sekä hopeaa vuosina 2003, 2007 ja 2010

Kärppien viime kauden joukkueesta lopettivat maalivahti Mikko Jussila, puolustuksen Hannu Tala, uho Silvast ja Samuli Sinervä. Lisäksi puolustaja Antti Majakulma palasi takaisin Raumalle. Hyökkäyspuolella Rami Välimaa siirtyi jääkiekkoon ja Jaakko Mäkelä miettii edelleen jatkoaan. Harri Jalonen lähti haistelemaan uusia tuulia Jämsään ,Duon joukkueeseen.                                                                                                                    Kun lisäksi Pasi Tuominen tyytyi Kärppäjoukkueessa yhteen mitaliin ja edustaa alkavalla kaudella raumalaista UKP:ta, niin on siinä yhdelle joukkueelle suuria menetyksiä. -Kyllä menetykset ovat kovia ja jäljelle jääneille on tiedossa runsaasti vastuuta,sanoo joukkueenjohtaja Markku Viitalampi. -Uskon kuitenkin, että me taistelemme tälläkin kaudella ihan kärkisijoista, jatkaa Viitalampi. -Edelleen meillä on valtakunnan paras maalivahti Joni Meskanen sekä loistavat hyökkääjät. Puolustuksella on nyt mahdollisuus näyttää mihin se pystyy, kun on pakko.-Viides kulta on ainoa tavoitteemme, lopettaa joukkueenjohtaja Markku Viitalampi.

Tulopuolella joukkueessa ovat mukana omat juniorit, 17-vuotiaat Oskari Virtanen, Leo Brenner ja Matias Wikberg.

Liigassa pelataan seitsemän joukkueen kaksinkertainen runkosarja. Joukkueet ovat: Bewe Helsingistä (19. kausi), Duo 96 Jämsästä (3. kausi) ,  Porin Kärpät (13. kausi) , RB-93 Lappeenrannasta (9. kausi), RB-Oulu (11. kausi), UKP Rauma (19. kausi) ja Pallo and The Boys Seinäjoelta (3. kausi).

Viime kauden joukkueista lopetti kuopiolainen Devils, joten liiga viedään tällä kaudella läpi seitsemällä joukkueella.

Runkosarja alkaa la 23.10 ja loppuu la 05.02. Kuusi parasta jatkaa pudotuspeleihin.  Runkosarjan 3. kohtaa 6. ja 4. - 5. Ykkönen ja kakkonen menevät suoraan välieriin. Seitsemänneksi jäänyt jää pudotuspelien ulkopuolelle.

Puoli-, välierät ja loppuottelut pelataan paras viidestä systeemillä ja viimeistään la 03.04. ratkeaa Suomen Mestaruus.

Tälle kaudelle tuli muutos pudotuspelien jatkoaikoihin, nyt pelataan tarvittaessa vain yksi 20 minuutin jatkoaika äkkikuolema periaatteella ja tämän jälkeen tasatilanteessa jatketaan rangaistuskuljetuskilpailulla miestä miestä vastaan ratkaisuun saakka. Liigassa korkean mailan raja nousi polvikorkeudesta lantioon.

Avausviikonlopun pelit
lauantaina 23.10.
RB-Oulu-RB-93
Pallo and The Boys-Duo

sunnuntaina 24.10.
Kärpät-UKP   klo 16.00
Duo-RB-93

Kärppien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Porin Kärpät jatkaa juniorien toimintaa

Porin Kärpät jatkaa juniorien toimintaa

Porin Kärppien junioritoiminta jatkuu alkavalla kaudella poikien kaukalopallolla sekä tyttöjen ringetellä.

Lue lisää
Kaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliiga on valinnut ja palkinnut kauden 2011-12 parhaat. Mennyt kausi oli liigan 21.

Lue lisää
Kärpille hopeaa

Kärpille hopeaa

Porin Kärppien ja lappeenrantalaisen RB-93 neljäs finaali noudatti pitkälti samaa linjaa aikaisempien loppuotteluiden kanssa.

Lue lisää
Nouseeko Kärpät sillasta

Nouseeko Kärpät sillasta

Painitermein sanottuna Porin Kärpät on sillassa.

Lue lisää
RB-93 otti jo toisen kiinnityksen kultaiseen kotkaan

RB-93 otti jo toisen kiinnityksen kultaiseen kotkaan

Lappeenrantalainen RB-93 on voiton päässä tämän kauden kaukalopallon Suomen mestaruudesta.

Lue lisää
RB-93 vei ensimmäisen finaalin

RB-93 vei ensimmäisen finaalin

Porin Kärpät ja lappeenrantalainen RB-93 avasivat tämän kauden kaukalopalloliigan finaalit tasaisella ottelulla, joka meni lopulta jatkoajalle asti.

Lue lisää