Sentterit otti kotiedun SM-finaaleihin

Porin Sentterit sai mitä haki vesipallon viimeisessä SM-turnauksessa Kuopiossa. Sentterit voitti kaikki kolme otteluaan ja otti samalla runkosarjan voiton. Naisten vesipallossa runkosarjan voittaminen tarkoittaa kotietua finaalipeleihin. Sarjan kakkonen ja kolmonen karsivat finaaliin pääsystä Senttereitä vastaan. Finaalivastustaja selviää 11. maaliskuuta.

Kuopiossa Sentterit pelasivat paineen alla hyvin. Kotietua lähdettiin tavoittelemaan sarjan toiselta sijalta. Turnauksen ensimmäinen vastus oli lauantai-iltana Jyväskylän Saukot. Saukkopeli nostaa aina jännityksen kattoon ja joukkue olikin hyvin latautunut. Itseluottamuksen ollessa kohdallaan Sentterit kaatoi Saukot 8-5. Sunnuntain aamuottelu Kuopion Uimaseuraa vastaan sujui yleensä aamuisin kankeasti pelaavalta porilaisjoukkueelta hyvin. Ottelu päättyi Senttereille 3-13.Turnauksen viimeisen taiston Tampereen joukkuetta vastaan Sentterit voitti 5-12. Kuopion turnaukseen asetettu tavoite toteutui ja kolmella voitollaan Sentterit varmisti maalieron turvin runkosarjan voiton.

Vesipallon SM-kulta ratkaistaan paras kolmesta systeemillä. Kaksi ensimmäistä ottelua pelataan Porissa. Senttereillä on selvä suunnitelma kullan metsästykseen. Valmentaja Ilkka Lehti on kiristänyt treenejä ja meneillään olevissa harjoituksissa mennään kovaa. Viimeisten tiukkojen treenien jälkeen siirrytään hiomaan kuviot kuntoon. Kun toiset joukkueet taistelevat finaalipaikasta, Sentterit kokoontuu yhteen kolmeksi päiväksi ja panostaa taktiikkaan sekä joukkuehengen nostattamiseen. Vesipallofinaalit pelataan Porissa 17. ja 18. maaliskuuta. Ottelu alkaa molempina päivinä klo 18:00 keskustan uimahallissa.

Sentterit kohtaa jälleen finaalissa Saukot

Porin Sentterit ylsi jälleen vesipallon naisten SM-sarjan finaaliotteluihin. Finaaleissa vastaan asettuu sentterittärille tuttu vastus, Jyväskylän Saukot.

Sentterit runkosarjan kakkoseksi

Porin Sentterit nousi runkosarjan viimeisen peliviikonlopun aikana runkosarjan toiselle sijalle. Välierissä sentterit kohtaa 29. ja 30. maaliskuuta Helsingin Kuhat. Välieräottelut pelataan Porin uimahallissa. SM-finaaliin selviää kahdella voitolla.

Porin Senttereille vesipallon turnausviikonlopusta täysi pistepotti

Porissa pelattiin naisten vesipallon SM-sarjaa viikonloppuna lähes tyhjille katsomoille.

Naisten vesipallon SM-sarja-avaus

Naisten vesipallon SM-sarja alkoi edellisenä viikonloppuna Jyväskylässä. Porin Sentterit otti turnauksessa neljä pistettä kahdella voitollaan.